AKTUELLT
 
 

2018
December                                                                                   
  Förra månaden


                 

6/12
Fredagsturné
Igår gjorde Quiet en stark insats som trea. Visade att han även fungerar med skor på i monté. Både Nisse och Fyran gjorde det bra men från dåliga utgångslägen fick de inga pengar med sig och de kommer snart igen.
I morgon åker jag först till Örebro med Tin Gnist och B.B.S.Balou därifdrån vidare till Romme med Järvsö Elviz. Då jag är avstängd har jag boostat med Jorma Kontio, men spårgudarna ville jämna ut oddsen och gav samtliga spår fyra i volt. Gnist har galopperat för mycket på slutet men farten mellan galopperna har varit bra.Står han på benen räcker det långt. Balou känns lite uppåt för dagen och skulle Jorma hitta till ledningen kan han räcka till en plats bland de tre. Elviz har visat knallform i de senaste starterna. Han behöver smygas, men får han rätt ryggar till 300 kvar kan han fälla samtliga.

4/12
Tre på Solvalla
I morgon startar Quiet Please, Indian Four och Maison Plage. Alla tre rids/körs av Emilia Leo. QP gillar monté och normalt sett slutar han långt fram, men formen är ett?. Nisse har också lite diffus form och måste höja sig för att sluta långt fram. Fyran däremot har fin form men i stället är han bortlottad.

1/12
Nya starter 5 december.

 
 
Förra sidan