AKTUELLT
 
 

2020
Februari        
                                                                                                            Förra månaden

22/2
Valle på Solvalla
I morgon i montéloppet startar Valzer Jet (Linnéa rider). Valle har haft stolpe ut i vinter. I första hand är det ett felfritt lopp och pengar som gäller.

15/2
I går gjorde Åttman en bra årsdebut som trea. Balou var sämre än förväntat. Fyran gjorde det bra utan att få pengar.

13/2
Tre till Romme
I morgon gör Åttman Ö.K. årsdebut. Han blev opererad i halsen efter den senaste starten i höstas. Har nu tränat på rejält, men endast i backen och han skulle kanske behövt ett banjobb för att ha formen på topp. Han kommer att få ett fint år och i morgon får han ses som en outsider. B.B.S.Balou gör årets tredje start och formen blir stadigt bättre. Möter några tuffa konkurrenter och han ses som ett platsbud. Indian Four gör hela tiden sitt bästa. Tillägg över kort distans är alltid tufft, men formen är bra och vi siktar på att överraska.

8/2
Gnist såld
I onsdags var Balou bra som fyra. Däremot var Elde sämre, hängde töm och vi får kolla honom.
I torsdags lämnade Tin Gnist stallet efter att ha blivit såld till till amatör i Skellefteå. Önskar lycka till med honom.

4/2
Elde jagar ny seger
Borking var inte som bäst idag och blev oplacerad. I morgon på lunchen i Bollnäs startar B.B.S.Balou och Nordby Elde. Bägge var ut för två veckor sedan med lite blandade resultat. Balou var seg men behövde lopp i kroppen. Formen är inte 100 än, men den kommer mer och mer. Elde vann med liknande förutsättningar. Är han som sist slutar han långt fram. Båda två körs av Ulf Ohlsson

3/2
Borking och Jorma
I morgon startar Borking på Gävletravet. Han tränar bra hemma, men från ett tråkigt tolftespår över 2640a får körande Jorma Kontio knipa så stor del av priskakan som möjligt.

1/2
Bra insats av Fyran
Igår galopperade tyvärr både Valle och Boy kort efter start. Fyran gjorde däremot som vanligt en stabil insats och avslutade bra som sexa.

 

 
 
Förra sidan