AKTUELLT
 
 

2020
Mars        
                                                                                                            Förra månaden

31/3
Positiva insatser i skymundan
Både Fyran som sjua och Balou som sexa gjorde bra insatser i kväll.

30/3
Linnéa och jag till Eskilstuna
I morgon startar Indian Four och B.B.S.Balou. Fyran är pigg och glad för dagen. Har inte startat i monté på flera år, men är mycket riden. Barfota bak och vi siktar på pengar. Balou har haft en virusinfekton och formen är diffus. Smyger med och spurtar till slut.

28/3


I fina Sluggo Tabac finns några få andelar kvar. (3 500/andel).

23/3
Åttman till Bollnäs
Igår fick inte Elde det att stämma till 100 procent. Orken var det inget fel på, men han hängde töm och var inte körbar vilket var frustrerande.
Nya tag i morgon med Åttman Ö.K. på Bollnäs. Skulle även startat Valzer Jet på Eskilstuna, men han blir hemma då han drabbats av en allergisk reaktion under dagen. Åttman har gjort två starter i vinter. I den första var han duktig trea, för att tyvärr galoppera bort sig i den andra. Har efter den starten stått över lite då han varit förkyld. Hur mycket han tappat på uppehållet är svårt att bedöma. Viktigast är felfri avgång och blir det, det har han kapacitet att sluta långt fram.

21/3
Elde till Karlstad
I morgon startar Nordby Elde på Färjestad. Senast var han inte som bäst och formen har varit lite svajig både på honom och stallet den senaste tiden. Tävlar han på topp räcker han långt. Kommer att gå med sommarbalans för förssta gången i år, i övrigt inga ändringar.

14/3
Avelshingst


I onsdags på Solvalla blev M.T.Insider avelsgodkänd. Körde även ett jobb efter 17,5/1640m.

9/3
Nya tag i morgon
Just nu presterar inte hästarna som de ska. Varit mycket förkylningar i vinter, men det luriga har varit att det inte blommat upp förrän de har maxat i lopp. Både Balou och Valle ska normalt sett vara bättre än idag.
I morgon startar Nordby Elde och Klondike C.Boko skulle kvala, men för säkerhets skull får Klondike vara hemma. Bortsett från sist är Elde den häst som gått bäst i vinter och han har tränat bra de senaste veckorna. Åker in till Gävle och värmer och känns det som vanligt startar vi. Formen är väldigt osäker men springer han på topp tror jag han är en av de bättre i loppet. Kör även lilla Joners Tindra som har riktigt fin form och en topp tre placering kan det bli.

8/3
Lunch på Bollnäs
I morgon startar B.B.S.Balou och Valzer Jet. Balou spurtade bra sist som femma. Är lite ojämn i prestationerna, men har han en bra dag kan han sluta riktigt långt fram. Valle har galopperat i de senaste starterna. Felfritt är prio ett och då han inte har något "riktigt" lopp i kroppen är jag lite osäker på formen.

7/3
Stark Kalle
Igår var Kalle duktig som fyra. Riktigt roligt att han gick felfritt. Elviz trampade sig tidigare i veckan och med facit i hand skulle han ha stannat hemma. Både Action och Fyran gjorde sitt bästa, men tyvärr fick de inga pengar.

5/3
Fyra på Romme
Då vi haft lite bredbandsstrul har det blivit dåligt uppdaterat den senaste veckan. Resultatmässigt har det varit stolpe ut, men vi tar nya tag i morgon på Romme med Singö Kalle, Järvsö Elviz, Indian Four och Action Launcher. Kör även Koppars Cocochanel.
Kalle är mer stark än snabb och lång distans passar bra. Men det gäller att hålla honom i rätt gångart hela vägen. Elviz har tränat positivt i vinter. Behöver lopp i kroppen och då gör det inte så mycket att vi fick spår 8 på tillägg. Smyger med och spurtar till slut. Action gjorde det bra förra veckan i sin årsdebut, utan att få pengar. Möter några "kanske för bra", men en fin placering kan han ta från ett passande andraspår. I samma lopp startar Fyran (RNS kör). Han har nog lite bättre form för dagen och skulle han ha riktigt flyt på vägen kan han sluta bland de tre.

 

 
 
Förra sidan