AKTUELLT
 
 

2021
Januari        
                                                                                                     Förra månaden

Mino Tabac söker delägare/ägare. Vill väldigt gärna ha honom kvar🌟. Ett pris om han blir kvar, ett helt annat om han ska flytta😉. Vid intresse hör av er.

28/1
På väg mot Umeå⛄. Idag är vi på turné med Thebigred As och Nordby Kuling. Red har visat lite bättre takter på slutet och gjorde det bra sist som fyra mot bra motstånd. Han tränar även bättre än på länge 👍. Kuling fick äntligen utdelning på sin fina form senast, när han blev trea på V75🌟. Möter i tuffa hästar även den här gången, men jag ska försöka ge dom en match 😉. Hoppas vara bland de tre med bägge två och självklart gärna bättre💰.

28/1
Hälsar Killer Queen Boko välkommen hem till oss.

25/1
Mino gjorde en grym insats igår som tvåa från dödens🌟🌟. Balou var sämre än jag hade förväntat. Står över lång distans med honom framöver.

24/1
Två på hemmaplan
Igår gick hästarna jättebra på Bollnäs. Fashion tråcklade sig fram till en fin fjärdeplats från ett tråkigt utgångsläge. Jaguar tappade fart när den framför galopperade i sista sväng. Tände inte riktigt om sedan, men blev ändå femma. Kuling spurtade vasst som trea efter sen lucka och var inte tom i mål. Kiara var femma i ett lopp där det gick väldigt fort sista varvet.
Idag startar Mino Tabac och B.B.S.Balou. Bägge två startade för någon vecka sedan och formen är bra. Bägge loppen är 2640 med bilstart. Mino gör alltid sitt bästa, men har tjänat snabba pengar och loppen blir tuffare och tuffare. Balou har vunnit över lång distans, men ifjol gick det inget bra när vi provade det. Med maxklaff kan bägge vara bland de tre.

23/1
V75 på Bollnäs
Idag startar Fashion Fine Wine, Jaguar C.Boko, Nordby Kuling och Kiara C.Boko. Fyra fina hästar med bra form och fina utgångslägen. Fashion har spår åtta på tillägg i ett långlopp. Får chansa och smyga med. Löser det sig går han alltid hela vägen in i mål. Jaguar var inte som bäst sist på en opassande bana. Spår två bakom bilen passar bra. Tränar bra på hemmaplan. Kuling hängde töm sist och kan lite bättre. Hoppas hitta till ledning inledningsvis och lång distans gillar han. Kiara var lite seg i årsdebuten, men gjorde ändå bra som tvåa. Borde vara bättre med lopp i kroppen. Spår ett är bästa tänkbara. Alla fyra möter tuffa motstånd, men alla kan vid en bra dag vara bland de tre.

22/1
I dag kör jag Sofia Anderssons fina Högnäs Baloo på Romme. Travsäker och speedig. Hoppas vara bland de tre.

15/1
Tre på Rommes lunchtrav
Idag startar Kiara C.Boko, Thebigred As. och Mino Tabac. Kiara har efter några veckor lungt i höstas tränat hårt i vinter. Behöver lopp i kroppen för att komma i hundraprocentig form, men känns ändå så fin så hon får ses som en outsider. Red kändes bättre än på länge senast, men innan han visar mer är det pengar som gäller. Mino blir bättre och bättre och vinner när som helst. Däremot är inte kort distans någon fördel.

13/1
Idag hälsar vi Pelas Kyrthos välkommen i träning hos oss. Alltid roligt med nya kompisar.

8/1
Ny Kulingstart
I torsdags gjorde Mino en ny fin insats när han sänkte sitt rekord till 30,6/2140 och blev fyra. Action och Redfick inga pengar, men kändes fina och får tävla på i vinter.
Idag på Bergsåker startar Nordby Kuling. Senast på Romme galopperade han 700 kvar när han var på väg mot något riktigt bra. Väldigt surt. Formen är på topp och distansen 2680 passar bra. Möter bra hästar och det är tufft med dubbla tillägg, men lite skrällchans finns.

7/1
Rivstart på året
Igår avslutade Fashion bra som sexa efter att ha hamnat långt bak inledningsvis. Jaguar var femma, vilket var godkänt.
Idag på hemmaplan startar Mino Tabac, Action Launcher och Thebigred As.. Mino hade en fin treårssäsong ifjol och blev stadigt bättre. Även om han har tjänat snabba pengar hoppas jag vara bland de tre idag. Action är en gammal härlig kämpe. Har blivit långt mellan starterna då han haft svårt att komma med i lopp. Jaguar pengar även om kort distans med bil är hans bästa gren. Pengar är det i första hand som gäller även för Red. Kör även fina Höganäs Baloo i första loppet och han kan sluta långt fram.

6/1
Två på Solvalla i kväll
Både Nisse (Maison Plage och Balou gjorde det okej som sexa respektive fyra igår.
Idag startar Fashion Fine Wine och Jaguar C.Boko. Fashion startar över 2640 vilket tidigare varit en fördel. Gjorde det bra senast från ett tråkigt tolftespår och formen är bra. Jaguargör jämna och stabila insatser. Duktig trea senast på Romme. Brode vara ännu bättre med lopp i kroppen då han var tunt jobbad inför den starten. Om allt går vår väg kan bägge vara bland de tre.

5/1
Årets första starter
Idag på Eskilstunas lunchtrav startar Maison Plage och B.B.S Balou. Bägge två har fått fina utgångslägen i spår ett respektive fyra bakom bilen. Däremot är formen ett frågetecken på bägge. Nisse kommer ha ett open eye huvudlag för första gången. I övrigt går dom med samma utrustning som sist.

2/1
Läs om vårt 2020 under Året som gick.

 

 
  Förra sidan