AKTUELLT
 
 

2021
Juli        
                                                                                                     Förra månaden

20/7
Hipp, hipp hurra för Jaguar
Igår gjorde Red en ny stabil insats, den här gången som femma. Samma placering fick Kylie när hon satt fast med "allt" sparat. Kvällen avslutades med att Jaguar fick visa lite av sitt kunnande när han vann med många längder.
Idag fortsätter tävlandet med att M.T.Rambling Rose startar på Solvallas lunchtrav. Senast hade hon otur och fastnade bakom en trött häst. Alltid tufft på Valla men med rätt resa kan hon vara bland de tre.

19/7
Tre till Rättvik
I måndags var Mino åter duktig, den här gången som trea.
I kväll startar Thebigred As, Kylie C.Boko och Jaguar C.Boko. Red har gått jämt och bra den senaste tiden. Håller han i den treden tar han fina pengar igen. Kylie har visat finfin form i de senaste starterna. Linnéa kör henne vilket har gått bra tidigare. Är Kylie lika bra igen slutar dom långt fram. Jaguar letar lite efter formen. Har nu fått ett lopp i kroppen. Kapacitet att sluta långt fram har han och jag hoppas han kan visa det idag.

12/7
Mino på Rättvik
I fredags gjorde Balou en ny fin insats som tvåa. Red var duktig femma. Insider kändes fin men det var svårt att ta något när ledaren avslutade i 08 fart, när han blev sexa. Elde blev det fel för. Loppet gick extremt sakta och till sist kunde jag inte hålla honom och när jag väl skulle gå ner i rygg igen galopperade han bort sig. Idag startar Mino Tabac. Han gör alltid bra lopp även om det blev galopp senast. Provade kort distans då, vilket inte riktigt passar honom än. Långt lopp idag vilket han trivs med. Thomas Pettersson kör och med rätt lopp kan dom sluta bland de tre.

9/7
Fyra till start på Arvikatravet
I kväll startar B.B.S.Balou, Nordby Elde, M.T.Insider och Thebigred As. Balou har en tuff vecka då han var duktig trea så sent som i måndags. Allt bra efter det och med rätt resa kan vi vara bland de tre igen. Elde har visat uppåt form i de senast starterna. Lång distans passar bra och även han kan vara bland de tre. Insider kommer för första gången på länge att få tävla bakifrån då vi fick spår nio. Är han på rätt humör fixar han även det. Senast blev han ömfotad i sina fötter så han får gå med skor fram idag. Han trivs i Arvika. I fjol var vi tvåa knappt slagen och 2018 vann vi den här tävlingsdagen. Red avslutar tävlingsdagen för vår del. Han gör sitt bästa varje gång och tar pengar varje gång och i första hand siktar jag på pengar igen.

8/7
Sorg
Idag kör jag fina Högnäs Baloo åt Sofia Andersson på Bergsåker. Han gör alltid bra lopp och kan vara bland de tre idag.
Igår var Ivar riktigt fin som tvåa. Efter att ha spetsat inledningsvis släppte jag ledningen och från rygg ledaren följde han med fint in i mål. Kylie gjorde även hon en toppinsats. Efter en trevande start hamnade vi långt bak. Sedan körde jag spårsnålt och inte förrän sista hundra meterna fick vi fritt och då flög Kylie fram som trea. Nikki var tyvärr inte som bäst (hostade efter loppet) när hon blev oplacerad.
Idag är en hemsk dag då jag med tungt hjärta måste medela att vår fina Nordby Kuling måste vandra vidare och bli en ängel😪❤. Skadade sig så pass illa att något annat inte gick att göra.

7/7
Tre till Lindesberg
I måndags fick Killer stryk med minsta möjliga marginal när hon blev tvåa från dödens. Balou fick ett snällt lopp och tackade för det med att avsluta bra in i mål som trea. Med de resultaten körde stallet in årets första miljon👏👏, nu siktar vi på nästa.
Idag startar Ivar Pace, Kylie C.Boko och Nikki Minaj. Ivar fick ett fint första spår. Han har gjort det bra hittills i sina starter men jag tror att han kan ännu bättre när allt klaffar. Löper han upp till sitt bästa är vi bland de tre. Kylie spurtade vasst senast efter sen lucka. Har nu fått två lopp i kroppen och formen kommer mer och mer. Nikki gjorde det bra som trea senast i sin årsdebut med den genomköraren bör hon vara lite bättre ikväll. Både hon och Kylie möter tufft motstånd men vi ska försöka överraska och siktar på nya topp tre placeringar.

5/7
Två till Rättvik
Ikväll startar Killer Queen Boko och B.B.S.Balou. Killer har gjort två starter och gjort det bra även fast det känns som hon har ännu mer att ge. Linnéa kör henne och från ett fint fjärdespår bakom bilen hoppas jag dom kan sluta långt fram. Balou är med i en kuskmatch och körs av Emeli Eriksson. Balou är lite upp och ner. Har han en bra dag och får känna sig lite kaxig kan han sluta bland de tre.

 

 
  Förra sidan