Atom Bet
2018
             Traders                   Malala
                                                                      Rolling D'Heripre 

Ägare:
Easy KB, Uppsala

In i träning 6 januari 2022
43   4-5-1   13,8   257.300

Maj:
Avslutade månaden med att kvala då han hade tre icke godkända prestationer i raden. Löste kvalet på bra vis. Innan dess har han tränat på rejält hemma på rakbanan.

April:
Gjorde två starter i början av månaden. Tyvärr galopperade han i bägge. Fick därefter bli kollad av veterinär och blev behandlad för lite småskavanker och efter det har han fått ta det lite lugnt.

Mars:
Avslutade månaden med att galoppera bort en riktigt fin placering i sista sväng i ett montélopp på Eskilstuna. Hade tränat riktigt fint inför den starten och vi får leta nya lopp inom kort.

Februari:
Slutade månaden med en start på Solvalla där han inte var helt kurant. Hade innan dess tränat väldigt fint hela månaden. Vi kommer att kolla honom i halsen inom kort.

Januari 2024:
Har visat fin form i månadens tre starter. Inledde med att vara tvåa i ett montélopp på Eskilstuna. Gjorde därefter två täta starter där han galopperade på V75 efter att ha fått ett väl tufft lopp i tredjespår. Gjorde det sedan riktigt bra som trea i ett nytt montélopp på Solvalla. Har känts fortsatt fin i träning efter det.

December:
Gjorde två starter, bägge två i monté. I den första blev han sexa trots en galopp i sista sväng. Han följde upp det med att vinna enkelt på Romme, bägge gångerna med Sofia Adolfsson i sadeln. Startar åter inom kort.

November:
Har visat fin form hela månaden och i sina tre starter inledde han med att bli 7:a med dubbla galopper. Därefter övertygade han när han vann ett montélopp från dödens på Gävle. Avslutade månaden med att göra det bra som fyra, även då från dödens. Startar nästa gång den 6 december på Solvalla.

Oktober:
Har blandat och gett lite. Inledde månaden med att galoppera i ett montélopp. Var sedan bra som tvåa på Gävle. Tyvärr felade han i månadens sista start. Känns riktigt fin för dagen och får starta på i november.

September:
Har tränat på starkt hela månaden har även kvalat i monté på 20,2. Kommer att göra comeback på Solvalla den 4 oktober.

Augusti:
Har tränat på rejält hela månaden hemma på gården. Har även varit in till travet och gick då ett jobb under sadel 1,30 full väg. Siktar på start i slutet av september.

Juli:
Har tränat på rejält hemma på rakbanan hela månaden. Avslutade med att åka in till travet och prova på ett lättare i monté, runt 30 full väg.

Juni:
Har fått en månad med lite tuffare träning. Gjorde likadant förra sommaren vilket slog väl ut. Framför allt gått intervaller på rakbanan.

Maj:
Har gjort två starter och tyvärr galopperat bort sig kort efter start bägge gångerna. Känns annars fin för dagen, men då han startat kontinuerligt sen i höstas kommer han att få en träningsperiod över sommaren och tävlingspaus.

April:
Var ut under påsken i ett långlopp och gjorde det bra som femma. Har fortsatt träna på bra efter det och startar nästa gång på Hagmyren den 1 maj.

Mars:
Har fortsatt att visa fin form. Var duktig tvåa på Gävle då han åkte dit mot en smygkörd sista biten. Var sedan ut i ett tufft gäng från ett dåligt spår på Solvalla och då räckte det inte till pengar. Siktar på start under påsken på Gävletravet.

Februari:
Var jättefin när han gjorde årsdebut och ledde från start till mål på Bergsåker. Gjorde sen en start veckan därpå då han tyvärr var alltför laddad och galopperade bakom bilen. Tränar på som vanligt efter det och nästa start blir på Gävle den 2 mars.

Januari 23:
Fick en liten paus och blev uppfräschad i början av månaden. Har efter det tränat på starkt och siktar mot start inom kort.