Atom Bet
2018
             Traders                   Malala
                                                                      Rolling D'Heripre 

Ägare:
Easy KB, Uppsala

In i träning 6 januari 2022
13   0-1-0   17,4   27.400

Augusti:
Fortsätter att ha ”tuff” sommarträning med mycket intervaller i sanden på rakbanan. För att sikta på start senare i höst.

Juli:
Haft en bra månad då han tränat på rejält på rakbanan växelvis för vagn och under sadel.

Juni:
Gjorde en start i början av månaden då han blev lite tempotorsk, men travade hela vägen som sexa. Har efter det fått träna på lite rejälare och får fortsätta med det, så tar vi upp tävlandet senare i sommar/höst när det inte går lika fort i loppen. Vi har även passat på att rida in honom vilket fungerat alldeles utmärkt.

Maj:
Blir stadigt bättre och bättre. Gjorde det riktigt bra som tvåa på Hagmyren. Startar igen 3 juni.

April:
Har gjort två starter och glädjande nog har han travat i bägge. På Solvalla var han som en blixt från start. Släppte sedan ledningen och följde med bra som sexa och sänkte sitt rekord med tre sekunder till 17,4. I den andra gick han även då en 17-tid. Dessvärre räckte det inte till pengar då. Tränar bra och startar igen inom kort.

Mars:
Inledde månaden med att galoppera bort en trolig tredje/fjärdeplats på Bergsåker kort före mål. Var därefter ut på långresa till Östersund där han värmde bra, men när det väl blev skarpt läge galopperade han direkt. Startar nästa gång på Solvalla den 6 april.

Februari:
Har tränat på bra på rakbanan. Blivit starkare och starkare. Gör debut för oss den 2 mars på Bergsåker.

Januari 2022:
Kom i träning i början av månaden. En pigg och glad krabat med mycket energi. Började lugnt för att successivt öka på träningen. I slutet av månaden har han sprungit sex intervaller på rakbanan på ett bra vis.