Atom Bet
2018
             Traders                   Malala
                                                                      Rolling D'Heripre 

Ägare:
Easy KB, Uppsala

In i träning 6 januari 2022
34   3-4-0   13,8   184.800

November:
Har visat fin form hela månaden och i sina tre starter inledde han med att bli 7:a med dubbla galopper. Därefter övertygade han när han vann ett montélopp från dödens på Gävle. Avslutade månaden med att göra det bra som fyra, även då från dödens. Startar nästa gång den 6 december på Solvalla.

Oktober:
Har blandat och gett lite. Inledde månaden med att galoppera i ett montélopp. Var sedan bra som tvåa på Gävle. Tyvärr felade han i månadens sista start. Känns riktigt fin för dagen och får starta på i november.

September:
Har tränat på starkt hela månaden har även kvalat i monté på 20,2. Kommer att göra comeback på Solvalla den 4 oktober.

Augusti:
Har tränat på rejält hela månaden hemma på gården. Har även varit in till travet och gick då ett jobb under sadel 1,30 full väg. Siktar på start i slutet av september.

Juli:
Har tränat på rejält hemma på rakbanan hela månaden. Avslutade med att åka in till travet och prova på ett lättare i monté, runt 30 full väg.

Juni:
Har fått en månad med lite tuffare träning. Gjorde likadant förra sommaren vilket slog väl ut. Framför allt gått intervaller på rakbanan.

Maj:
Har gjort två starter och tyvärr galopperat bort sig kort efter start bägge gångerna. Känns annars fin för dagen, men då han startat kontinuerligt sen i höstas kommer han att få en träningsperiod över sommaren och tävlingspaus.

April:
Var ut under påsken i ett långlopp och gjorde det bra som femma. Har fortsatt träna på bra efter det och startar nästa gång på Hagmyren den 1 maj.

Mars:
Har fortsatt att visa fin form. Var duktig tvåa på Gävle då han åkte dit mot en smygkörd sista biten. Var sedan ut i ett tufft gäng från ett dåligt spår på Solvalla och då räckte det inte till pengar. Siktar på start under påsken på Gävletravet.

Februari:
Var jättefin när han gjorde årsdebut och ledde från start till mål på Bergsåker. Gjorde sen en start veckan därpå då han tyvärr var alltför laddad och galopperade bakom bilen. Tränar på som vanligt efter det och nästa start blir på Gävle den 2 mars.

Januari 23:
Fick en liten paus och blev uppfräschad i början av månaden. Har efter det tränat på starkt och siktar mot start inom kort.

December:
Var ut i början på månaden på Solvalla och gjorde det bra som femma. Var sedan ut strax före jul på hemmaplan i ett långlopp där han blev lite stum sista biten från ledningen som sexa.

November:
Har haft en jättefin månad med tre starter. Inledde med att vara fyra på Gävle. Därefter ledde han från start till mål och vann på fina 13,8 även det på hemmaplan. Avslutade månaden med att tyvärr snubbla i galopp 140 meter från mål när han var på väg mot trolig seger. Siktar på att starta på Solvalla 9 december nästa gång.

Oktober:
Har känts stark hela månaden i träning och visade även det när han spurtade bra på Hagmyren. Startar nästa gång den 1 november på Gävle.

September:
Har tränat rejält hela månaden på hemmaplan. Känns betydligt starkare än tidigare. Även hunnit med ett banjobb efter 19 full väg. Startar igen den 3 oktober på Gävle.

Augusti:
Fortsätter att ha ”tuff” sommarträning med mycket intervaller i sanden på rakbanan. För att sikta på start senare i höst.

Juli:
Haft en bra månad då han tränat på rejält på rakbanan växelvis för vagn och under sadel.

Juni:
Gjorde en start i början av månaden då han blev lite tempotorsk, men travade hela vägen som sexa. Har efter det fått träna på lite rejälare och får fortsätta med det, så tar vi upp tävlandet senare i sommar/höst när det inte går lika fort i loppen. Vi har även passat på att rida in honom vilket fungerat alldeles utmärkt.

Maj:
Blir stadigt bättre och bättre. Gjorde det riktigt bra som tvåa på Hagmyren. Startar igen 3 juni.

April:
Har gjort två starter och glädjande nog har han travat i bägge. På Solvalla var han som en blixt från start. Släppte sedan ledningen och följde med bra som sexa och sänkte sitt rekord med tre sekunder till 17,4. I den andra gick han även då en 17-tid. Dessvärre räckte det inte till pengar då. Tränar bra och startar igen inom kort.

Mars:
Inledde månaden med att galoppera bort en trolig tredje/fjärdeplats på Bergsåker kort före mål. Var därefter ut på långresa till Östersund där han värmde bra, men när det väl blev skarpt läge galopperade han direkt. Startar nästa gång på Solvalla den 6 april.

Februari:
Har tränat på bra på rakbanan. Blivit starkare och starkare. Gör debut för oss den 2 mars på Bergsåker.

Januari 2022:
Kom i träning i början av månaden. En pigg och glad krabat med mycket energi. Började lugnt för att successivt öka på träningen. I slutet av månaden har han sprungit sex intervaller på rakbanan på ett bra vis.