Basar Tabac
2014
             Titan Tabac                   Lillerudsblondinen
                                                                      Moe Odin 

Ägare:
Olle Alsén.

In i träning 25 november 2021
7  2-1-0  30,5    88.000

Oktober:
Har jobbats mycket med tömkörning och longering hela månaden. Kommer åter börja köras för vagn under november.

September:
Har fått medicin mot symptom på magsår och endast konvalescenttränats hela månaden.

Augusti:
Jobbar väldigt mycket med hans psyke för att få honom att lugna ner sig. Blandar intervaller på rakbanan med att Camilla jobbar med honom från marken på ridbanan. Startar nästa gång den 6 september på Rättvik.

Juli:
Gjorde comeback i början av månaden. Stod lite hårt inne i loppet men gjorde det bra som sjua på nytt rekord 30,8. Varit dåligt med passande lopp efter det och han har tränat på rejält hemma på gården i stället för att träna.

Juni:
Haft en bra månad då han tränat på rejält. Avslutade månaden med att kvala på Rättvik. Tyvärr blev han lite väl ambitiös och sprang alldeles för fort från början, men det viktigaste var att han klarade kvalet på 39,0. Innan dess hade han varit in en tur till Gävletravet där han gått 33 full väg i lag med häst. Kommer att göra debut för oss den 4 juli på Rättvik.

Maj:
Haft en riktigt bra träningsmånad då han fått jobba mycket på rakbanan. Inte så snabbt, men tungt. Spännande häst som är på rätt väg.

April:
Camilla har ridtränat honom tre gånger i veckan och han får även gå dagligen i horsewalken. Kommer att fortsätta på den inslagna vägen, men även köra honom för vagn i maj.

Mars:
Har mestadels tränats dressyrtränats på ridbanan. Har även gått lite längre motionsturer. Så fort vi får riktigt sommarunderlag kommer han att börja gå lite tuffare träning, men vi avvaktar ännu då han är rätt bakrädd.

Februari:
Har motionerats långa turer tre gånger i veckan. Mestadels på släp. Fortsätter med samma upplägg kommande månad.

Januari 2022:
Var väldigt överladdad när jag började köra honom inledningsvis i månaden. Provade ha honom på släp vilket fallit väl ut. Efter det har han motionerats tre till fyra gånger i veckan på släp.

December:
Än så länge har vi tagit det väldigt lugnt med honom. Någon enstaka ridtur och även behandlat om honom. Kommer att tränas igång ordentligt igen efter årsskiftet.

November:
Blev köpt till stallet i slutet av månaden och vi inledde med att åtgärda honom. Han kommer att börja tränas kommande månad.