B.B.S.Balou
2015
Uptown Yankee                              B.B.S.Dorett
                                             Demon Sid

Ägare:
BBS Trotting AB

In i träning 26 augusti 2016
Premielopp 27/4-17  31,1
78   3-8-6   13,2   389.650

Oktober:
Har tränat på bra hela månaden men haft ont om lopp/eller inte kommit med när jag anmält. Glädjande nog kom han med och får nu starta på Solvalla den andra november.

September:
Var ut på Gävle och var duktig fyra efter att ha fått ett relativt tufft lopp. Känns stark i träning efter det och startar inom kort.

Augusti:
Inledde månaden med att vara nära, nära att vinna när han slutade tvåa på Rättvik. Var sedan bra som fyra på Romme och avslutade månaden med att ta sista pengarna på Hagmyren där han hade lite positionsbekymmer. Formen är jämn och stabil och han får tävla på vidare i höst.

Juli:
Har haft en månad då han tränat mycket, men inte jättetufft och det har saknats passande lopp i hans klass. Kommer ut den 1 augusti på Rättvik.

Juni:
Gjort två stabila insatser som sexa respektive femma. I den första gick han nytt rekord 13,7. Gick även bra 15,0 i den andra starten.

Maj:
Gjort två lopp. I det första gjorde han det bra som sexa mot tuffa hästar på Solvalla. Var fyra på Hagmyren i andra starten trots att han hade en lite sämre dag. Vi har behandlat honom med veterinär efter den starten.

April:
Avslutade månaden med att göra en riktigt fin insats som trea. Med lite stolpe in kunde vi varit ytterligare någon placering fram då han gick i mål med krafter kvar. Innan dess hade han gjort årsdebut på Romme då han sänkte sitt rekord över lång distans rejält till 15,3, men utan att ta några pengar. Han startar snart igen. Startar igen den 6 maj på Solvalla.

Mars:
Avslutade månaden med att göra en riktigt fin insats som trea. Med lite stolpe in kunde vi varit ytterligare någon placering fram då han gick i mål med krafter kvar. Innan dess hade han gjort årsdebut på Romme då han sänkte sitt rekord över lång distans rejält till 15,3, men utan att ta några pengar. Han startar snart igen.

Februari:
Har tränat starkt hela månaden och börjar närma sig start. Letar efter lämpligt lopp i början av mars.

Januari 2022:
Var inte alls sig själv när han startade i början av månaden på Gävle. Fick semester efter det med enbart hage för att sedan åter tränas igång sista veckan i månaden.

December:
Startade redan den 1 och Erika körde honom till en finfin andraplats på Solvalla. Han gjorde ytterligare en start även då på Solvalla, då han blev femma vilket var riktigt bra när banan var väldigt tung, något som han normalt sett inte tycker om. Efter det har han haft otur och inte kommit med i loppen jag anmält till. Han startar så fort han kommer med igen.

November:
Känns fin för dagen i träning, men har haft lite otur i månadens två starter. I den första satt vi fast i rygg på en för dagen dålig favorit som stannade från ledningen och vi gick i mål oplacerade med gott om krafter kvar. I den andra hamnade vi långt bak efter en rörig inledning. Spurten var sedan av bästa sort när han slutade som femma. Startar nästa gång på Solvalla den 1 december.

Oktober:
Inledde månaden som konvalescent. Har nu kommit igång och tränat på max igen i slutet av månaden. Har börjat leta lopp åt honom.

September:
Blev lite stressad av omstarter och snävt spår på Hagmyren och då slutade det hela med galopp. Avslutade sedan månaden med att vara femma på Gävle i ett lopp där Linnéa körde honom. Var inte helt 100 den dagen och vi har behandlat honom efter det.

Augusti:
Avslutade månaden snyggt med en fin tredjeplats på Eskilstuna. Gjorde även bra i en insats tidigare i månaden då han blev 7:a i ett lopp där jag valde fel väg, annars hade resultatet blivit bättre.

Juli:
Har haft en riktigt fin månad med hela fyra starter. Visserligen var två av dem samma dag. Inledde med att vara trea på Rättvik. Följde upp det med en mersmakande andraplats på Arvika. Avslutade månaden med att vara femma i försök och också femma i finalen av Damklubbens Guldlopp på Gävle. Kommer välförtjänt att kollas av veterinär i början av månaden.

Juni:
Var till Visby och var med i ett lopp där han dels la mycket kraft i en omstart och dels blev det lite för ryckigt kört för honom, men framför allt var motståndet för bra och det blev inga pengar. Tränar efter det bra hemma på gården och nästa start blir den 5 juli på Rättvik.

Maj:
Inledde månaden på bästa vis när han vann på Bollnäs med Linnéa i sulkyn. Var inte riktigt lika fin när han sedan var sexa på Rättvik, men efter genomgång av veterinär hittade vi inga större fel. Letar passande lopp åt honom framöver.

April:
Väldigt knappt slagen som tvåa på Romme då han spurtade starkt hela vägen in mot mål. Hade tränat bra innan dess och det var skönt att han även levererade i lopp. Startar åter inom kort.

Mars:
Har tränat på som vanligt, men inte fått till det riktigt i lopp. I det första var det inget riktigt drag i honom till slut. I det andra räckte han inte till i ett montélopp. Blev lite förvånad över det då han tränat väldigt bra i den disciplinen. Hade bland annat gått ett jobb inne på Gävletravet under 19 någon vecka innan start. Känns bra i jobben i slutet av månaden och det dröjer inte alltför länge innan han startar igen.

Februari:
Varit riktigt fin i två starter. På Romme inledde han visserligen med galopp, men reparerade sedan riktigt bra till fjärdeplatsen. Var femma på Mantorp, vilket var bra gjort då banan var väldigt tung och tidigare i karriären har han inte alls presterat på tung bana. Kommer ut igen någon gång under mars.

Januari 2021:
Gjorde en bra årsdebut som fyra i början av månaden. Däremot var han lite blek i månadens andra start. Då han hade tränat bra är den enda riktigt rimliga förklaringen att han tycker att 2640 är för långt för dagen. Har efter den starten fortsatt att kännas pigg och glad i jobben.

December:
Har haft en välbehövlig träningspaus då vi passat på att träna rejält på hemmaplan. Av jobben att döma har han mått riktigt bra av det. Startar nästa gång på Eskilstuna den 5 januari.

November:
Gjorde en start på Örebro i mitten av månaden då han på nytt inte fungerade som han ska. Dels har han svårt att få fäste när banorna blir blöta och skitiga dessutom var han inte 100 juste, vilket han nu blivit åtgärdad för. Får träna på ett tag till allt känns hundra innan vi kommer ut i lopp.

Oktober:
Var riktigt fin på Gävle när han spurtade vasst efter sen lucka som femma. Räckte sedan inte till på Solvalla när jag hade anmält honom i ett för hårt lopp. Gick igenom honom dagen efter för säkerhets skull och glädjande nog verkade han ha kommit ut det loppet på ett bra sätt. Får det lite lugnt i början av november och så bestämmer jag matchning därefter.

September:
Gjort tre starter i månaden. Fortsätter att göra bra insatser utan att få sätta pricken över i:et. Fyra på Romme, sexa på Gävle. Avslutade månaden med att inte få pengar på Solvalla, men ändå göra det bra från ett hopplöst utgångsläge.

Augusti:
Fortsätter att vara lite ojämn i loppen. På Gävle var han ok som femma, för att vara riktigt duktig tvåa på Eskilstuna. Blev tyvärr ett steg bakåt i månadens sista start då han skulle kunnat vara bättre än att ta sista pengen på Bollnäs. Känns ändå fräsch och fin för dagen och det dröjer inte så länge innan vi hittar ett nytt lopp åt honom.

Juli:
Var inte som bäst när han var ut i början av månaden. Har åtgärdat honom efter det och i träningspassen efteråt känns han riktigt fin. Startar inom kort.

Juni:
Har precis som förra året hittat en riktig formtopp när sommaren infunnit sig. Inledde med att vara tvåa på Hagmyren. Var sedan med i hästägarecupen pä Rättvik under midsommarhelgen. Fick ett snällt lopp i försöket och kvalade in som sista häst. Ledde sedan kort före mål i finalen, men vi fick nöja oss med en finfin tredjeplats. Startar nästa gång den 6 juli på Rättvik.

Maj:
Startade i början på månaden och blev sjua. Hängde töm och var inte som bäst. Blev åtgärdad efter det och skulle avsluta månaden med en start på Eskilstuna. Fick då stanna hemma då han trampat sig i hagen. Som tur var inte värre än att vi kan leta lopp igenom inom kort.

April:
Gjorde en toppinsats som femma på V75. Satte i samband med det nytt rekord 13.9v. Provade sedan i ett lopp över 3000 meter där han kändes fin, men tyvärr svimmade en konkurrent framför oss och då var det loppet över.

Mars:
Var inte som bäst i starten i början på månaden på Bollnäs. Blev lite krasslig efter den starten och det var skönt att han kändes klart uppåt i månadens sista start på Eskilstuna.

Februari:
Har hunnit med tre starter och både prestationsmässigt och resultatmässigt har det varit lite berg-och-dalbana. Inledde med att vara riktigt duktig fyra på Bollnäs. Var sedan blek på Romme för att åter spurta vasst på Bollnäs som femma.

Januari 2020:
Gjorde comeback på Gävle då han inte riktigt var så bra som jag hoppats. Behövde det loppet i kroppen. Har annars känts starkare än tidigare och får en fint 2020. Startar nästa gång på Bollnäs den 5 februari.

December:
Känns riktigt stark och rejäl för dagen. Har mestadels tränat längre pass uppe i skogen. Lite beroende på hur vädret utvecklas de kommande veckorna bestämmer jag mig för om han kommer ut och startar eller fortsätter att träna ett tag till.

November:
Gjorde en bra insats då han spurtade vasst till slut som femma i början på månaden. Tyckte efter det att han gjort sig förtjänt av vila och uppfräschning, vilket han fått. Blev även ombehandlad i månadsskiftet. Kommer att sättas igång igen under december för att komma ut med nya fräscha krafter 2020.

Oktober:
Fortsätter att göra det riktigt bra. Inledde månaden med att vara tvåa trots en rejäl startgalopp. Blev visserligen oplacerad på Bergsåker, men han fick ett tufft lopp på en riktigt skitig bana. Kom tillbaka starkt och tog en ny andraplats i månadens sista start på nya rekordet 15,7 full väg. Startar nästa gång på Romme den 2 november.

September:
Avslutade månaden med en snygg seger på Rättvik. Innan dess hade han varit bra när Erika körde honom på Gävle, men blek på Romme. Blev åtgärdad efter starten på Rättvik. Kommer ut och startar på Rättvik den 4 oktober.

Augusti:
Har gjort två starter där han blivit sexa och femma. Hade lite otur i framför allt den andra starten då himlen öppnades strax innan hans lopp och innerspåret blev tungsprunget när han gick i ledning. Tränar annars riktigt bra på hemmaplan och så länge han känns så här fin får han fortsätta starta.

Juli:
Haft en toppmånad, med tre fina insatser. Två mersmakande tredjeplatser som han toppade med en överlägsen seger på Bollnäs. Blev genomgången efter den senaste starten och vi åtgärdade lite småskavanker. Startar återigen i början på augusti.

Juni:
Var duktig sexa på nytt rekord när Erika körde honom på Bergsåker. Har tränat allt bättre hela tiden och jag hoppas han får visa det redan den 1 juli på Rättvik.

Maj:
Var riktigt duktig som fyra efter startgalopp på Romme. kändes fin i 1600 meter på Rättvik, men sedan tog orken slut i ett tufft gång. Letar nya lopp inom kort.

April:
Gjorde årsdebut på Solvalla. Kändes fin fram till sista sväng då mjölksyran slog till och han tappade travet lite över upploppet. Inte mycket att säga om då han mötte hästar som sprang betydligt fortare än de han tidigare mött. Har känts fin i träning efter det. Startar närmast på Romme den 2 maj.

Mars:
Tränar bra. Haft lite otur då vi anmält honom men utan att han kommit med i lopp. Hunnit med ytterligare några svängar till banan, men mestadels tränar han på rakbanan på hemmaplan. Han startar så fort han kommer med.

Februari:
Har varit in till banan vid ett flertal tillfällen, både i provlopp och i snabbjobb. Som fortast har jag kört strax under 20/1640 meter i ensamt majestät. Inte omöjligt att han kommer ut under mars, men det kan även bli så att vi tränar lite till.

Januari 2019:
Har varit in till banan vid några tillfällen. Bland annat varit med i ett provlopp och gått 25. Sista jobbet då han gick i lag med åttman finns på You Tube. Känns fin för dagen men får träna på ett tag innan det blir dags för start.

December:
Galopperade bort sig kort efter start på Örebro. Då jag inte varit riktigt nöjd med hur han presterar på tåvlingsbanan kommer han att få träna på ett tag till innan det blir dags får ny start.

November:
Avslutade månaden med att vara sexa på Gävle. tränar bättre ån han tåvlar då han upptråder lite trågt i loppen. Ska fårsåka starta lite tåtare och hoppas att polletten ska trilla ner.

Oktober:
Var lite småtråg når han tog sista pengen på Gävle. Men får han komma igång och starta på kontinuerligt kommer speeden att komma mer och mer. Letar nya lopp inom kort.

September:
Var inte alls till sin fårdel når han startade på Gävle, men han hostade dagarna efteråt vilket fårklarade den bleka insatsen. Har får såkerhets skull även gått igenom honom med veterinår utan att hitta några konstigheter.

Augusti:
Debuterade på Gävle och gick i mål med mycket krafter kvar som sexa. Fåljde upp det med en femteplats på Hagmyren och han får starta på i häst och jag år nöjd med vad han presterat hittills.

Juli:
Har fortsatt att nöta mycket på rakan. Även varit in till travet då han gick 25 lekandes lätt utvändigt häst. Kvalar den 4 augusti.

Juni:
Haft en tuff träningsmånad. Gått sex intervaller à 800 meter två gånger i veckan och känns riktigt stark för dagen.

Maj:
Har varit in till banan två gånger. Inga snabbare farter att prata om. Jobben har gått i 30 fart och jag har varit nöjd med honom. Kommer att nöta på rundbanan/rakbanan kommande månad.

April:
Har under senare delen av månaden hunnit tränas igång med motionskörning. Till en början var han väldigt laddad, men för varje träningspass har han blivit bättre och bättre.

Mars:
Har varit konvalescent hela månaden. Kommer att tränas igång successivt under april.

Februari:
Har blivit opererad för en lös benbit i en has och är efter det konvalescent.

Januari 2018:
Har motionerats nästan dagligen efter att ha blivit kastrerad förra månaden. Även gått något lättare jobb. Kommer att opereras den 12 februari för sin lösa benbit.

December:
Haft en bra träningsmånad då han hållit sig frisk och fräsch och tränat på rejält hela månaden i backen. Kommer att kastreras i månadsskiftet.

November:
Var lite knackig i början på månaden på grund av trampskadan han fick i samband med kvalet. Han fick stå över något jobb. Allt som vanligt i slutet på månaden och tränar mycket styrka i backen nu för kommande stordåd.

Oktober:
A
Avslutade månaden med att inte vara sig själv när han skulle kvala utan galopperade bort sig. Innan dess hade han tränat som vanligt, både på banan och i backen. Kommer att få ett litet minibreak och ladda om batterierna inför vinterträningen.

September:
På hemmaplan har vi mestadels hållit till på sandbanan. Har även besökt banan vid några tillfällen och som snabbast gått 24 full väg. Siktar på att kvala honom i slutet på månaden och han kommer även att få börja prova lättare intervaller i backen inom kort.

Augusti:
Fortsätter att ladda på mycket på sandbanan på hemmaplan. Även varit in till banan vid några tillfällen där han som snabbast gått 25 full väg.

Juli:
Har för det mesta tränat på sandbanan, men även hunnit med en tur in till Gävletravet då han gick 25/2140 på bra sätt.

Juni:
Har varit med i ett babyrace där han lufsade 1,33-tid mitt i fältet. På hemmaplan går han fort två gånger i veckan på sandbanan och motioneras ytterligare två till tre gånger i veckan.

Maj:
Har tränat på starkt hela månaden på hemmaplan. Har börjat gå snabbjobb en till två gånger i veckan på sandbanan och fortsatt mycket motion däremellan.

April:
Övertygar i allt han gör. Har varit med i både babyrace och premielopp, 31,3 gdk. där han skött sig exemplariskt. Fortsätter han att utvecklas på det här viset har vi en riktigt fin häst på gång.

Mars:
Har fortsatt att nöta mycket mängd på hemmaplan fem dagar i veckan. Avslutade månaden med att vara in till travet för första gången i livet och där skötte han sig jättebra och sprang 34/2140. Är anmäld till babyrace på Gävle den 8 april.

Februari:
Haft en fin träningsmånad där han har tränat fem gånger i veckan, varierat både i skogen och på rundbanan. För dagen ser det väldigt bra ut.

Januari 2017:
Har tränats, mestadels på banan i varierande tempon fem dagar i veckan och sköter sig på bästa sätt.

December:
Förutom ett litet break under juldagarna i samband med vaccinering har han fortsatt att grundtränas fem dagar i veckan. Han sköter sig exemplariskt.

November:
Joggas fem gånger i veckan fem sex kilometer per gång. Sköter sig på allra bästa sätt och har en ljus framtid.

Oktober:
Har körts mycket hela månaden. Cirka fem gånger i veckan har han joggats i varierande tempon fem sex kilometer per gång.

September:
Är en härlig kille med stort självförtroende. Började med att tömköra och satte honom i vagn i mitten på månaden. Är lite trög och flegmatisk men det är väldigt fin gång i honom och för dagen springer han fem kilometer fem gånger i veckan.

Augusti:
Stor och rejäl ettårshingst som kom i slutet på månaden och vi har precis påbörjat inkörningen.