Brenne Virus
2020
             Galileo                   Brenne Odina
                                                                      Moe Odin 

Ägare:
Easy KB, Uppsala

In i träning september 2021
1  0-1-0   36,2   26.800

November:
Avslutade månaden med två täta starter. I den första var han sexa på Romme från ledningen. I den andra gick han i mål med krafter kvar som fyra på Bergsåker.

Oktober:
Har tränat starkt hela månaden. Fick tyvärr ett återfall hemma på gården då han busade lite väl mycket. Varit extremt dåligt med lopp åt honom, men det finns eventuellt något passande i november annars får han fortsätta att träna på.

September:
Gjorde en mersmakande debut som tvåa på Romme. Har både före och efter det tränat starkt. Inte exakt bestämt när han startar nästa gång, men det dröjer inte alltför länge.

Augusti:
Fortsätter träna positivt på hemmaplan har han tränat på rejält på rakbanan. Varit in till travet två svängar och gått 37,5/2140 som fortast. Kommer eventuellt ut och debuterar under kommande månad.

Juli:
Är inne i en väldigt positiv trend då han utvecklas mycket för dagen. Har varit in till travet två gånger och som fortast gått 39. På hemmaplan har vi växlat rundebane- och rakbanejobb. Kommer att åka in till banan igen inom kort.

Juni:
Har fått vara på travet två gånger och kvalat. Den första gången blev han helt ensam i kvalet och då fanns inte motivationen att springa. Veckan därpå kvalade han utan några bekymmer på 44,2. Kan springa betydligt fortare än så, men det gäller att få honom att förstå att han ska ta i fullt ut inne på travet. Därför har vi hemma på gården tränat mer långa heat än intervaller den senaste tiden.

Maj:
Har gått de mesta träningspassen på rakbanan. Intervaller tre gånger i veckan. Även varit in en sväng till Gävletravet då han sprang 48/3140. Jobbet finns på YouTube. Kommer att kvala under juni.

April:
Har varit in till travet en sväng då han var med i provlopp och sprang 45/1900 meter. I övrigt har han tränat mycket backe under april och han blir stadigt bättre och bättre.

Mars:
Tränar rejält på hemmaplan. Mestadels intervaller i backen, men även en hel del motionsturer. Utvecklas hela tiden åt rätt håll och kommer att åka in till banan så fort vi slipper ha brodd i skorna.

Februari:
Hade tur i oturen då han gjorde illa ögat/ögonlocken rejält i början av månaden och tvingades sy. Som tur var gick allt bra, och ögat klarade sig fint. Han kunde inte köras på ett par veckor och har precis satts igång igen i slutet av månaden.

Januari 23:
Varit riktigt fin på hemmaplan. Framför allt i början av månaden då vi kunde nyttja rakbanan till 100 procent. Har även varit in till travet en sväng då han gick 1,50/2140. Avslutade månaden med att ha tur i oturen då han gjorde illa sig på ögonlocket, men som tur var klarade sig resten av ögat helskinnat och han får vila någon dag innan vi sätter på huvudlag igen.

December:
Har fått småpulsa lite i snön på innerplan blandat med turer uppe i skogen. Får fortsätta att träna mycket grund kommande månad.

November:
Har fått bekanta sig lite med backen. Kommer att lägga en större del av träningen där. I början av månaden hann han även med intervaller på rakbanan och mellan intervallerna en hel del motion.

Oktober:
Har fortsatt att gå mycket mängd, men även något pass med kortare snabba ruscher. Har även fått flytta in i stallet under oktober.

September:
Inledde månaden som konvalescent och har successivt tränats igång.

Augusti:
Har avlagt sin debut på banan då han i mitten av månaden var med i Gävletravets babyracelopp. Han skötte sig där galant. (Loppet finns att se på YouTube). Avslutade sedan månaden med ytterligare ett banbesök då han klarade premieloppet på tiden 2,02,1.

Juli:
Glädjande nog har han varit frisk och kry och fått träna på som jag velat hela månaden. Intervaller på rakbanan två gånger i veckan och däremellan mycket motionskörning.

Juni:
Varit lite hostig lite till och från under månaden och har inte kunnat tränas helt som jag velat. Men, när han väl varit frisk fortsätter han att träna på bästa vis.

Maj:
Fick stå över en vecka i mitten av månaden då han hade lite förkylningssymtom. Innan och efter det har han tränat starkt med både intervaller på rakan och mycket motionsturer.

April:
Har fått bekanta sig med rakbanan de sista veckorna i månaden vilket har fungerat på bästa sätt. (Film finns på YouTube när han gjorde sitt debutpass). I övrigt har han blandat och tränat mycket både i skogen och nere på rundbanan.

Mars:
Har blivit kastrerad vilket var nödvändigt, och positivt då ena testikeln var roterad. Har både före och efter det ingreppet gnuggats med mycket motionskörning och lite banjobb.

Februari:
Fortsätter sin fina trend där han skött sig till 100 procent hela månaden. Har tränats fem dagar i veckan, men precis som i förra månaden har vi lagt in lite pass med snabbare tempo. Han har väldigt lätt för sig och han har en ljus framtid.

Januari 2022:
Allt går enligt plan med honom. Han körs måndag till fredag i grupp med de andra tvååringarna. Vi fortsätter att nöta på grund även kommande månad.

December:
Har haft en riktigt bra träningsmånad då han verkligen släppt till på rätt sätt. Körts fyra till fem gånger i veckan, än så länge i motionsfart.

November:
Är en tuff liten krabat som inte varit alldeles enkel att köra in. Dock har det gått bättre och bättre och i slutet av månaden joggar han sex varv på vår lilla bana.

Oktober:
Skött sig exemplariskt när vi tömkört honom. Blev sedan lite vass när vi satte honom i vagn och vi fick backa och köra ytterligare tömkörning. Åter i vagn i slutet av månaden och har nu skött sig bättre.

September:
Spännande ettåring som köptes till stallet på norska Kriterieauktionen. Har påbörjat inkörningen.