Brenne Virus
2020
             Galileo                   Brenne Odina
                                                                      Moe Odin 

Ägare:
Easy KB, Uppsala

In i träning september 2021

Oktober:
Har fortsatt att gå mycket mängd, men även något pass med kortare snabba ruscher. Har även fått flytta in i stallet under oktober.

September:
Inledde månaden som konvalescent och har successivt tränats igång.

Augusti:
Har avlagt sin debut på banan då han i mitten av månaden var med i Gävletravets babyracelopp. Han skötte sig där galant. (Loppet finns att se på YouTube). Avslutade sedan månaden med ytterligare ett banbesök då han klarade premieloppet på tiden 2,02,1.

Juli:
Glädjande nog har han varit frisk och kry och fått träna på som jag velat hela månaden. Intervaller på rakbanan två gånger i veckan och däremellan mycket motionskörning.

Juni:
Varit lite hostig lite till och från under månaden och har inte kunnat tränas helt som jag velat. Men, när han väl varit frisk fortsätter han att träna på bästa vis.

Maj:
Fick stå över en vecka i mitten av månaden då han hade lite förkylningssymtom. Innan och efter det har han tränat starkt med både intervaller på rakan och mycket motionsturer.

April:
Har fått bekanta sig med rakbanan de sista veckorna i månaden vilket har fungerat på bästa sätt. (Film finns på YouTube när han gjorde sitt debutpass). I övrigt har han blandat och tränat mycket både i skogen och nere på rundbanan.

Mars:
Har blivit kastrerad vilket var nödvändigt, och positivt då ena testikeln var roterad. Har både före och efter det ingreppet gnuggats med mycket motionskörning och lite banjobb.

Februari:
Fortsätter sin fina trend där han skött sig till 100 procent hela månaden. Har tränats fem dagar i veckan, men precis som i förra månaden har vi lagt in lite pass med snabbare tempo. Han har väldigt lätt för sig och han har en ljus framtid.

Januari 2022:
Allt går enligt plan med honom. Han körs måndag till fredag i grupp med de andra tvååringarna. Vi fortsätter att nöta på grund även kommande månad.

December:
Har haft en riktigt bra träningsmånad då han verkligen släppt till på rätt sätt. Körts fyra till fem gånger i veckan, än så länge i motionsfart.

November:
Är en tuff liten krabat som inte varit alldeles enkel att köra in. Dock har det gått bättre och bättre och i slutet av månaden joggar han sex varv på vår lilla bana.

Oktober:
Skött sig exemplariskt när vi tömkört honom. Blev sedan lite vass när vi satte honom i vagn och vi fick backa och köra ytterligare tömkörning. Åter i vagn i slutet av månaden och har nu skött sig bättre.

September:
Spännande ettåring som köptes till stallet på norska Kriterieauktionen. Har påbörjat inkörningen.