Infinity Launcher
2020
             Infinitif                      Fertilize Launcher
                                                                      Gallant Baron

Ägare:
Launcher AB, Stockholm

In i träning 25 novembeer 2021

Oktober:
Haft en del muskelproblem till och från och vi har inte kört fort så mycket, utan mestadels mängd med henne. Kommer åter att börja gå fort under november.

September:
Har fått stå över lite träning i slutet av månaden då hon varit lite småkrasslig. Innan dess har hon känts jättefin i jobb på rakbanan.

Augusti:
Gick premielopp i början av månaden på bästa sätt och fortsätter att träna i den stilen efter det på hemmaplan. Har väldigt lätt för sig och det ska bli spännande att följa hennes utveckling.

Juli:
Var in till banan i början av månaden och skötte sig exemplariskt efter 34/2140. Även på hemmaplan gör hon det mesta rätt och hon kommer att gå premielopp någon gång under augusti.

Juni:
Väldigt fin tjej som tyvärr varit lite förkyld till och från under månaden. Men i sina bästa stunder kan hon springa riktigt fort. Får hon bara hålla sig frisk och kry kommer hon att gå premielopp inom kort.

Maj:
Tränar väldigt bra för dagen. Har väldigt lätt för sig och har inga större problem att hänga med dem som är ett år äldre på rakbanan, men det gäller att ha lite is i magen och inte köra för fort då hon trots allt blev inkörd i januari.

April:
Har imponerat stort på mig när vi började köra intervaller på rakbanan. Hon springer väldigt fort och sköter sig dessutom exemplariskt vilket är en bra kombination. Dock ligger den huvudsakliga träningen fortfarande på mycket mängd.

Mars:
Sköter sig bra och har körts måndag till fredag mestadels motion. Kommer att börja med lite lättare snabbjobb kommande månad.

Februari:
Sköter sig exemplariskt även om hon kan vara lite småtrög på ett positivt sätt. Hon motinskörs fem gånger i veckan varierande på slingan och rundbanan.

Januari 2022:
Klok och vacker tjej som sattes i vagn i början av månaden. Precis som jag hade hoppats gjorde hon det med bravur. Har därefter motionkörts måndag till fredag, men bommade några träningspass i slutet av månaden då hon hade lite förkylningssymptom.

December:
En jättefin och väldigt trevlig ettårig tjej, som kommer att sättas i vagn vilken dag som helst.

November:
Hämtade hem henne i slutet av månaden. Har hunnit med att börja med inkörning och fortsätter med det nästa månad.