Killer Queen Boko
2017
             Yarrah Boko                   Fabulous Boko
                                                                      Lucky Chucky 

Ägare:
Linnéa Alsén

In i träning 28 januari 2021
21  2-7-1  13,4   215.000

Oktober:
Haft en bra träningsmånad då vi kört samtliga pass i backen med henne. Kommer att lätta lite på träningen för att åter komma ut och starta i november.

September:
Har successivt tränats igång. Först en veckas motion och i slutet av månaden har hon börjat gå intervaller i backen vilket hon får nöta på med ett tag till.

Augusti:
Var ut i början av månaden och var sexa. Var varken bra eller dålig i den starten. Efter det loppet kollade vi henne med veterinär och hon blev åtgärdad och kommer att vara på återbesök hos veterinären i månadsskiftet.

Juli:
Är väldigt toppad och peppad för dagen och på Rättvik fick hon ut energin på rätt sätt när hon blev tvåa på nytt rekord 13,4. Tyvärr var hon däremot alldeles för överladdad på Eskilstuna och satte inte en fot rätt och blev diskad. Startar igen på Gävle den 4 augusti. Då är det åter bilstart vilket passar bra.

Juni:
Var duktig tvåa i ett långlopp på Lindesberg. Blev sedan för het i ledningen på Rättvik när hon för första gången i karriären bommade pengar. Känns i övrigt pigg och fräsch och vi letar nya lopp.

Maj:
Var ut i stenhård V75-konkurrens och tog sista pengarna. Även om det är tufft i V75 trodde jag att hon kunnat sluta längre fram. Fortsätter att träna riktigt fint på hemmaplan och kommer hon igång och kan starta kontinuerligt kommer framgångarna.

April:
Var ut i ett tufft V75 motstånd på Skärtorsdagen och blev åtta. Haft lite otur efter det då hon inte kommit med i lopp pga. spårförbehåll, men har hela tiden tränat på rejält. Siktar på nya lopp i början av maj.

Mars:
Inledde månaden som konvalescent. Har därefter tränat på rejält. Kommer att gå jobb i början av april och slår det väl ut ska hon starta på V75 hemma på Gävle.

Februari:
Har haft en lugn månad då hon varit konvalescent. Kommer åter sättas igång och tränas för fullt i början av mars.

Januari 2022:
Haft en riktigt bra månad, men ändå inte haft marginalerna på sin sida. Inledde året med att bli fyra på Bollnäs från ledningen. Raketspurtade därefter på Romme som tvåa efter att ha blivit fast invändigt kort efter start. Fick sedan målfotostryk, som tvåa på Bergsåker i ett lopp där jag trodde jag var först i mål. Skulle avsluta en lång månad med att starta på V75 på Östersund, men då hon inte var 110 procent när vi gick igenom några dagar innan fick hon stanna hemma.

December:
Skulle ha startat på Bergsåker, men lite snöpligt fick vi stryka henne då hon fått sig en kyss på ett framben av en hagkamrat. Innan dess hade hon varit fin i ett banjobb strax under 19 full väg. Tränar åter på som vanligt i slutet av månaden och startar nästa gång den 1/1 på Bollnäs.

November:
Skulle ha startat på V75 i början av månaden, men tyvärr var hon inte helt kurant i halsen och då fick hon självklart stanna hemma. Är åter frisk och kry och vi siktar på lopp på Bergsåker den 9 december.

Oktober:
Fick välförtjänt utdelning på sin fina form då hon inom en vecka var först trea och sedan etta på Romme. Bägge gångerna med sin ägare Linnéa i vagnen. Startar nästa gång i ett diamantstoförsök på Eskilstuna den 7 november.

September:
Fick stryka henne i början av månaden då hon inte var kurant i halsen. Fick medicin mot det och svarade bra på den behandlingen. Avslutade månaden med att vara trea på Romme, men det märktes att hon behövde lopp i kroppen. Hon startar redan igen den 2 oktober på Romme.

Augusti:
Blev åtgärdad i början av månaden. Har tränat bra och känns fin efter det. Skulle startat på Bollnäs i slutet av månaden, men då hon var lite förkyld tog vi det säkra och stannade hemma. Siktar på ny start under september.

Juli:
Var riktigt nära seger när hon fick stryk på målfoto från dödens på Rättvik i början av månaden. Hamnade också utvändigt ledaren i den andra starten i slutet av månaden. Höll då bra som fyra utan att vara som bäst för dagen.

Juni:
Spännande häst som gjort två starter efter lång frånvaro och varit femma på bra tider utan att ha haft den rätta turen med sig. Haft lite otur i spårlottningen och hamnat långt bak bägge gångerna. Startar nästa gång på Rättvik den 5 juli med Linnéa i vagnen. Med rätt resa och lite tur retroaktivt kan hon sätta nosen först då i stället.

Maj:
Tränat väldigt starkt inför en tilltänkt årsdebut på Rättvik, men då vi säkerhetskollade henne i halsen dagen innan start hade hon så pass mycket slem att vi var tvungna att stryka. Spännande häst som vi kommer att få roligt med när hon blir 100 frisk och fräsch.

April:
Har jobbat rejält hela månaden. Både på rakbanan och i backen. Har även varit in till travet en sväng och gick 25 full väg. Kommer att gå ytterligare något banjobb innan det blir dags för start.

Mars:
Fortsätter att träna mycket mängd. Fram till mitten av månaden då hon fick börja känna på backen. Inledde första passet med tre intervaller och vid månadsskiftet var hon uppe i fem intervaller. Kommer att fortsätta där och även på rakbanan under april.

Februari:
Har en trevlig tjej som hade haft en paus sedan oktober när hon kom till oss. Vi har satt igång henne och hittills har det blivit mycket motionskörning.