Lamborghini C.Boko
2018
             Zola Boko                      Twins Vilda
                                                                      Dreamster

Ägare:
Easy KB

In i träning 28 april 2019
13  1-1-1  14,3    102.400

Oktober:
Tränat riktigt bra och siktet var inställt på ett lopp på Rommes V75-dag. Tyvärr räckte inte poängen till och vi var första reserv. Lite oturligt då han känns väldigt fin för dagen. Får leta nya lopp i november i stället.

September:
Inledde månaden med två täta starter från tråkiga utgångslägen. Gjorde det ok utan att glänsa som femma och sjua. Avslutade sedan månaden med att från ett perfekt första spår nästan leda hela vägen på Solvalla och höll strålande som tvåa.

Augusti:
Var femma utan att ha det rätta trycket i sig i början av månaden. Fick därefter träffa tandläkaren då jag inte var helt tillfreds med hans mun. Blev åtgärdad och fick stå över något jobb, men i slutet av månaden är han åter i full träning och startar nästa gång den 6 september på Rättvik.

Juli:
Gjort två starter och inledde på bästa sätt när han ledde från start till mål på Lindesberg. Var lika eller till och med finare på Romme, men satt fast med gott om krafter kvar och det blev inga pengar den dagen. Letar nya lopp inom kort.

Juni:
Skulle startat på Bollnäs, men drog på sig en rejäl förkylning med snor och hosta, men ingen feber, vilket gjorde att han fick vara hemma den dagen. Har efter det endast gått i hagen men kommer åter att tränas igång i början av juli.

Maj:
Skulle startat i början av månaden men fick vara hemma då han hade lite luftvägsproblem. Har annars tränat bra en längre tid. Gjorde trots det comeback på Romme där han aldrig fick chansen och gick i mål med lite krafter i behåll. Letar nya lopp.

April:
Var in till banan i mitten av månaden och körde 20 full väg. Är startklar men jag har medvetet väntat då vädrets makter har varit väldigt upp och ner. Får sätta igång och tävla under maj och förhoppningsvis kunna fortsätta med det hela sommaren.

Mars:
Har tränat tufft hela månaden, mestadels i backen. Kommer att åka in till travet och köra banjobb i början av april och därefter bestämmer jag när det blir dags för start.

Februari:
Har tränat mycket och tufft på rakbanan vilket gjort honom gott. Han får fortsätta träna på rejält även under mars.

Januari 2022:
Var tyvärr betydligt sämre än tidigare när han blev sexa, efter att ha fått ett fint lopp på Gävle. Kollade honom med veterinär efter det och han blev åtgärdad. Var sedan på återbesök 14 dagar senare och glädjande nog blev han friskförklarad. Kommer nu att få träna på rejält för att komma ut med fulladdade batterier senare i vår.

December:
Var ut i början av månaden på Solvalla och satt fast i mål med gott om krafter kvar som fyra. Provade i starten efter på Romme att köra i ledningen. Men tyvärr var han sämre den dagen och slutade sjua. Var lite ursäktad då han hade ont i ett framben dagarna efter, när vi gick igenom honom med veterinär och han blev behandlad. Avslutade månaden med åter joggas igång.

November:
Visar fin fart i loppen. Tyvärr blev det startgalopp på Solvalla i början av månaden, men han reparerade snyggt till en sista peng. På Gävle hade han lite missflyt med positionerna, men spurten till slut var av bästa kvalitet när han slutade trea. Har haft lite problem med munnen, vilket vi fixat till. Startar igen den 3 december på Solvalla.

Oktober:
Avslutade månaden med att debutera på Bollnäs. Var väldigt blött och skitigt den dagen, vilket var nytt för honom. Tyckte det var lite obehagligt med stänk, men sista biten in mot mål avslutade han snabbast av alla till en fin fjärdeplats. Har känts fin både före och efter det och vi letare nya lopp inom kort.

September:
Kvalade på bra sätt i början av månaden. Har fortsatt att träna bra efter det. Även varit in till banan ytterligare några gånger. Ett av jobben ligger på Youtube. Inte omöjligt att han debuterar under kommande månad, men det ska vara rätt lopp och rätt motstånd i såna fall.

Augusti:
Varit in till banan vid några tillfällen och som snabbast gått 23 3000 meter. Var tänkt att han skulle kvalat i Gävles dubbeltrav, men då tävlingarna pga. regn blev flyttade till Solvalla valde jag att vara hemma. Kommer nu att kvala den 2 september på Gävle.

Juli:
Är inne i en lite tuffare träningsperiod. Gått många intervaller hemma på rakbanan. Avslutade månaden med att vara riktigt fin i ett jobb inne på Gävletravet där de första 2000 inleddes i 28 fart för att därefter fortsätta ytterligare ett varv efter 21,5. Har börjat fundera på att kvala honom, eventuellt under augusti.

Juni:
Avslutade månaden med att vara in till Gävletravet och gå ett jobb. Inte så snabba farter, 28 full väg. Det viktiga var att han uppträdde bra och travade fint vilket han gjorde. Innan dess har han tränat på tufft hemmavid, mestadels på rakbanan. Siktar på kval någon gång under september/oktober.

Maj:
Har haft en riktigt bra träningsmånad. Stark och rejäl på alla sätt och vis oavsett om vi trimmar honom på rakan eller i backen. Ligger lite efter de andra treåringarna träningsmässigt då han tappade lite i vintras, men kapacitetsmässigt tror jag inte att det skiljer så mycket.

April:
Var in till banan och gick ett jobb strax över 30 full väg i mitten av månaden. Hade kört mycket rakbana innan dess. Känns lite tunn i banjobbet och vi gick igenom honom med veterinär och han blev behandlad. Kommer att sättas igång igen i början på maj.

Mars:
Har blivit kastrerad, vilket var välbehövligt då ena testikeln var roterad och dessutom fastväxt. Har hela tiden tränats med mycket motion och han kommer åter att börja gå intervaller under april.

Februari:
Inledde månaden som konvalescent. Har därefter kommit igång successivt och rört sig mer och mer, mestadels i skrittmaskin. Kommer åter att gå full träning i mars.

Januari 2021:
Hade otur och gjorde illa ett bakknä i slutet av månaden och var tvungen att stå på box några veckor. Innan dess hade han fortsatt att träna bra i backen. Knät är ingen fara utan han kommer att kunna tränas för fullt igen under senare delen av februari. (Såret måste läka ut först).

December:
Träning, träning och åter träning är det som gäller. Fram och tillbaka på rakbanan eller upp och ner i backen. Vi fortsätter att träna på tufft under vintern.

November:
Har haft en bra träningsmånad då allt gått enligt hennes plan. Gått fyra till sex intervaller på rakbanan två gånger i veckan och däremellan motionkörts en hel del.

Oktober:
Tränar på för fullt hela månaden, mestadels på rakbanan men har även premiärkörts lite i skogen. Oavsett var vi kör sköter han sig bra.

September:
Åtgärdade två överben som hade kommit smygandes under sommaren, i början på månaden. Har därefter tränat på som vanligt det vill säga, mycket motion och rakbana två gånger i veckan. Han känns riktigt fin för dagen.

Augusti:
Har fått stå över stora delar av månaden då han inte var som bäst i ett jobb. Det visade sig att han har fått ”överben” (benpålagring, vilket inte är farligt i sig men gör akut ont när det kommer). Han har blivit behandlad mot det och kommer att tränas igång som vanligt under hösten.

Juli:
Var inte som bäst när vi var in till banan med honom och vi har åtgärdat honom. Innan dess har han skött sig prickfritt och vi siktar på att åter vara på spåret igen.

Juni:
Har haft en bra träningsmånad på hemmaplan. Tränas fem gånger i veckan, två intervallpass på rakbanan och tre motionspass däremellan. Hade tänkt köra ett banjobb i slutet av månaden, men då han hade lite, lite förkylningssymptom skjuter vi på det några veckor.

Maj:
Har fått bekanta sig med banan vid två tillfällen. (Går att se honom på YouTube). Kört ca 40/2140. Har uppträtt väldigt förnuftigt när han varit in till travet. Lika förnuftig är han hemma oavsett om vi kör motion eller rakbanan. Fortsätter i samma stil kommande månad, mycket motion, en hel del rakbana och eventuellt något banjobb.

April:
Avslutade månaden med att få premiärträna på banan. Bortsett från att han blev lite skärrad av traktorn och unnade sig någon galopp skötte han sig med den äran. Körde runt 40 full väg med honom.

Mars:
Är en riktigt liten fin racerbil. Han har väldigt lätt för sig och han som tidigare tränat mycket mängd, men även några pass på rakbanan. Siktar på att vara med i babyrace i slutet av april.

Februari:
Har tränat på bra hela månaden. Rör sig fint och körs mycket mängd fem dagar i veckan.

Januari 2020:
Har lekande lätt för sig. Träningsmässigt fortsätter han med att köras måndag till fredag. Mycket mängd där vi kör i varierande farter.

December:
Sköter sig exemplariskt och gör allt rätt för dagen när han tränar i lag med de andra ettåringarna måndag till fredag.

November:
Sattes åter igång och kördes i början på månaden. Det märktes inte alls att han varit borta. Han känns stark och rejäl när vi motionerar honom.

Oktober:
Har varit konvalescent efter sin operation. Lite oturligt drog han på sig en förkylning i slutet av månaden när vi skulle sätta igång honom. Han måste bli hundra procent friskt innan han tränas igång.

September:
Har fortsatt att sköta sig på bästa sätt. Plockade bort en lös benbit i mitten på månaden och efter det har han fått ta det lugnt några veckor.

Augusti:
Har tränat tre gånger i veckan hela månaden. Joggats som längst sex varv på rundbanan à 800 meter. Sköter sig på allra bästa sätt.

Juli:
Har körts fyra gånger i veckan hela månaden och sköter sig exemplariskt. Får fortsätta att jogga lugnt några månader till .

Juni:
Sattes i vagn i början på månaden och har skött sig jättebra. Har sammanlagt körts tio tolv gånger och fortsätter att motioneras lätt också kommande månad.

Maj:
Kom i träning i början på månaden. Fin och klok häst som vi tömkört några gånger och han kommer att åka i vagn inom kort.