Mago Launcher
2020
             El Mago Pellini                      Dream On Launcher
                                                                      Dream Vacation

Ägare:
Launcher AB, Stockholm

In i träning 25 novembeer 2021

Oktoer:
Blev kastrerad i början av månaden och fick ta det lugnt några veckor. Är åter igång i 100-procentig träning i slutet av månaden och känns stark och rejäl i intervallerna på rakbanan.

September:
Fortsätter att köras fem gånger i veckan. Tre motionspass och två intervallpass på rakbanan. Däremot har han blivit lite väl hingstig och kommer att kastreras den 3 oktober.

Augusti:
Avslutade månaden med att utan några problem springa premielopp på 1,30,0. Innan dess har han fortsatt träna mycket mängd blandat med rakbanan och slingan vilket han kommer att fortsätta med kommande månad.

Juli:
Var in till banan för första gången i livet. Skötte sig riktigt bra även om det var lite läskigt när vi mötte hästar på banan. Körde en bit under 1,40 med honom. Eventuellt blir det premielopp senare under månaden, men i övrigt får han fortsätta att träna på med mycket grund på hemmaplan.

Juni:
Oavsett om vi kör motion eller intervaller på rakan gör han det på ett väldigt positivt sätt. Börjar bli dags att åka inte till banan och eventuellt även gå premielopp.

Maj:
Fortsätter att träna på bästa vis precis som tidigare. Håller sig på rakbanan två gånger i veckan och övriga vardagar motioneras han blandat i skogen och vår slinga.

April:
En jättefin kille som förutom att han motionskörs fem dagar i veckan har även bytt ut två pass i veckan med att få bekanta sig med rakbanan vilket han gör på bästa vis.

Mars:
Är jättenöjd med honom för dagen. Nöter på med mycket grundträning. Har också fått prova på att gå lättare snabbjobb på rakbanan vilket han gör på bästa sätt. Fortsätter att träna på, på liknande sätt kommande under april.

Februari:
Jättefin kille som sköter sig på bästa sätt. Har fått mycket mängd, men även provat på lite kortare speeder på rakan.

Januari 2022:
Klok kille som sattes i vagn i börja på månaden och skötte sig med bravur. Har motionerats fem gånger i veckan. Har lätt för sig och tar åt sig träningen på ett bra vis.

December:
Stor fin ettårshingst som vi tömkört hela månaden. Han kommer att sättas i vagn inom kort.

November:
Hämtade hem honom i slutet av månaden. Har hunnit med att börja med inkörning och fortsätter med det nästa månad.