Mr Spain
2021
             Fourth Dimension                   Unbearable
                                                                      Going Kronos 

Ägare:
Easy KB

In i träning 19 september 2022

Augusti:
Fortsätter precis som tidigare att sköta träningspassen på bästa vis. De flesta tuffa jobben är förlagda till rakbanan, men han har även gått några pass i backen. Kommer eventuellt att få åka in och bekanta sig med banan kommande månad.

Juli:
Har fått växla upp träningsmässigt då han gått vart fjärde intervallpass i lag med äldre hästar något som han gör med bravur. I övrigt fortsätter han som tidigare med två intervallpass i veckan och mycket motion däremellan.

Juni:
Fortsätter att köras fem gånger i veckan. Numer går han två intervallpass och tre motionspass i veckan. Han fortsätter att sköta sig på bra sätt.

Maj:
Har en väldigt fin utvecklingskurva för dagen. Börjar gå ett intervallpass i veckan och fortsätter som tidigare med mycket motion de övriga vardagarna.

April:
Precis som tidigare har vi fortsatt att köra honom fem dagar i veckan. Och redan som vi provade lite i mars ökade vi farten och intensiteten i april och han har gått backintervaller en gång i veckan. Kommer troligen även att få gå intervaller på rakbanan under maj.

Mars:
Har inlett lite intervallträning en gång i veckan i vår kortare, men brantare backe. Fortsätter precis som tidigare mycket motion/grundträning övriga dagar.

Februari:
Haft en väldigt bra träningsmånad då han förutom en massa motionspass i skogen, provat på rakbanan för första gången i livet vilket han gjorde med bravur. Fokus kommer ändå att vara att träna mycket mängd kommande månad.

Januari 23:
Hade extrem otur precis i årsskiftet, gjorde illa sig så pass att han måste genomgå en lindrig operation. Som tur är har han repat sig bra och de sista veckorna i månaden har vi kunnat träna på precis som planerat med mycket motion fem dagar i veckan.

December:
Strax före jul drog vi hans vargtänder och han fick avsluta månaden med lite semester. Innan dess hade han fortsatt att köras fem gånger i veckan. Har väldigt lätt för sig och gör det mesta rätt.

November:
Rapp och fin kille som har lätt för sig. Motionskörs måndag till fredag och vi fortsätter med det också under december.

Oktober:
Var konvalescent i början av månaden. Har tömkörts mycket och ska sättas i vagn i månadsskiftet.

September:
En jättefin ettårig hingst som jag fick förmånen att ropa in på kriterieauktionen. Inleder med att vara konvalescent då han är nyopererad.