Nightmare C.Boko
2020
             From Above                      Volita Boko
                                                                      Extreme Dream

Ägare:
Olle Alsén

In i träning 19 juli 2021

Oktober:
Har haft en stor förändring då han fått flytta in i stallet och stå på box. Träningsmässigt är det mycket mängd blandat med två intervallpass i veckan.

September:
Fick göra debut inne på banan i slutet av månaden och skötte sig galant. Gick 35 full väg. Både före och efter det har han tränat bra hemma på gården.

Augusti:
Blev lite svullen i ett ben och för säkerhets skull har han fått ta det lugnt och ha det bra i hagen.

Juli:
Har väldigt lätt för sig, men kan ibland vara lite överambitiös. Har mestadels intervalltränats på rakbanan och motionerats på slingan. Eventuellt får han åka in till banan under augusti.

Juni:
Jättefin kille som körs fem gånger i veckan tillsammans med de andra tvååringarna. Två pass på rakbanan och tre på motionsslingan brukar det bli. Börjar bli aktuellt att åka in till banan med honom men hur det blir hänger lite på hur vädret blir under juli.

Maj:
Kan till och från vara lite överambitiös, men när han väl sköter sig gör han det väldigt bra. Spännande kille att följa.

April:
Har hunnit gå fort på rakbanan vilket han gör med bravur. I övrigt fortsätter vi att nöta på med mycket grunder, mycket motion måndag till fredag.

Mars:
Blev kastrerad i början av månaden och har efter det tränats på för fullt med de andra tvååringarna. Mycket mängd, men även en hel del fartlek.

Februari:
Har vuxit väldigt mycket senaste månaden, men i träning har vi inte märkt det, då han fortsätter att träna starkt. Mycket mängdträning, men har även fått prova på intervaller på rakbanan.

Januari 2022:
Har vuxit väldigt mycket senaste månaden, men träningsmässigt fortsätter vi att möta mycket grund med mycket motion fem dagar i veckan.

December:
Har bommat några pass då han haft förkylningssymtom, men i övrigt har han fortsatt att grundtränas med mycket motion.

November:
Förutom att han bommat några pass när han dragits med en lättare förkylning så sköter han sig exemplariskt när han joggas månad till fredag.

Oktober:
Väldigt trevlig kille som sköter sig på bästa vis. Körs fyra till fem gånger i veckan, fyra till fem kilometer per gång.

September:
Satt honom i vagn i början av månaden. Första gångerna var han lite misstänksam, men efter det har det gått som på räls. Motionskörs fem gånger i veckan och sköter sig på bästa sätt.

Augusti:
Påbörjade sin inkörning i slutet av månaden och vi fortsätter med det kommande månad.

Juli:
Fin ettåring som kom in i träning i mitten av månaden. Till en början har han fått landa hos oss och vi kommer att påbörja inkörning kommande månad.