Rive Turbo
2016
             Norheim Faksen                   Siljevinna
                                                                      Moe Odin 

Ägare:
Stall Gästis Torsåker KB, Gävle

In i träning 24 augusti 2021
14  3-2-1  28,3   59.500

Oktober:
Har successivt ökat på träningsdosen med mer trav även om han också fått hålla till på ridbanan. Kommer åter att köra honom nästa månad.

September:
Blev glädjande nog friskförklarad när han var på återbesök på Solvalla. Ska motioneras i sex veckor innan han får gå fort och än så länge har Camilla ridtränat honom.

Augusti:
Fortsätter som föregående månad att ridtränas minst tre gånger i veckan och även promenera en hel del i horsewalken för att stärka upp honom inför tuffare jobb framöver.

Juli:
Har fortsatt att konvalescenstränas med mycket ridning och mycket skritt. Blir stadigt bättre men får fortsätta med samma upplägg också i augusti.

Juni:
Har fortsatt konvalescenstränats hela månaden och har även chockwavebehandlats 2 gånger. Ska på återbesök på Solvalla i början av juli.

Maj:
Var ner till Solvallas veterinärklinik och blev åtgärdad i början av månaden och har därefter mestadels skrittränats och får fortsätta med det kommande månad.

April:
Har varit konvalescent större delen av månaden. Vi har hållit igång honom med ridning och skritt i horsewalken.

Mars:
Skulle startat på Romme, men var inte i balans den dagen och jag valde att stryka strax innan start. Har blivit veterinärbehandlad efter det och kommer vara på återbesök i början av april. Förhoppningsvis kan vi sätta igång honom igen efter det.

Februari:
Har tränat bra hela månaden även om han kan vara lite väl överambitiös ibland. Fart har han men det gäller att han lär sig hushålla med krafterna. Gör spännande debut för oss på Gävle.

Januari 2022:
Växlar träningen med att ridas en hel del på ridbanan och att gå intervaller på rakbanan. Glädjande nog har han svarat bra på lite utrustningsändringar och blivit lite lugnare att köra. Siktar på att ha honom startklar i början på mars och innan dess får han fortsätta att träna mycket på hemmaplan, men även hinna med något banjobb.

December:
Glädjande nog blev han friskförklarad i början av månaden. Har fortsatt med mycket ridträning, men han har även gått pass för vagn på rundbanan. Kommer förhoppningsvis åter kunna träna på lite tuffare under januari.

November:
Haft en lite småstrulig månad då han haft lite problem med sina blodvärden och även varit lite röd i halsen. Vi har ändå hållit igång honom med lätt motion och dressyrpass under sadel. Ska på återbesök i början av december och förhoppningsvis kan vi trimma på lite hårdare inom kort.

Oktober:
Har fått gå intervaller på rakbanan och även ridits en hel del dressyr på ridbanan.

September:
Har fortsatt att ta det väldigt lugnt och fint med honom. Inledningsvis gick vi igenom honom med veterinär och åtgärdade hans framknän. Har efter det körts lugn motion måndag, onsdag, fredag. Vi fortsätter och ökar träningsdosen lite mer för varje gång.

Augusti:
Spännande häst som köptes till stallet i slutet av månaden. Har än så länge bara joggats lätt och allt känns bra.