Scorpion Tile
2020
             Father Patrick                   Love Me Madly
                                                                      Donato Hanover 

Ägare: Linnéa Alsén

In i träning 20 augusti 2021

Oktober:
Sköter sig väldigt bra i träningen. Har emellanåt fått träna med de äldre hästarna på rakbanan vilket gjort honom gott. Fortsätter att träna på tufft över vintern för att sikta på start fram i vår.

September:
Tränar väldigt lovande för dagen och har börjat gå jobb med de äldre hästarna vilket han gör relativt enkelt. Fortsätter i övrigt med två snabbjobb och tre motionspass i veckan.

Augusti:
Fortsätter att utvecklas åt rätt håll hela tiden. Både farten, men framför allt stabiliteten har blivit flera snäpp bättre under sommaren och han får fortsätta att träna på rejält under hösten på rakbanan.

Juli:
En fin kille som har väldigt lätt för sig. Än så änge har vi bara tränat på hemmaplan med mycket motion blandat med intervaller på rakan. Fortsätter på samma sätt kommande månad.

Juni:
Fin kille som tränar på rejält hela månaden. Fem pass i veckan, två på rakbanan och tre motion på slingan. Oavsett var vi kör gör han det bra.

Maj:
Känns stark och rejäl för dagen. Har grovnat till en hel del och lagt på sig mycket muskler. Tränar två gånger i veckan på rakbanan och motionskörs däremellan mestadels på slingan.

April:
Har mycket fart i sig, men kan bli lite överambitiös när vi har börjat köra lite fortare på rakbanan. Kommer att lära sig mer och mer. Mellan rakbanepassen har han fortsatt att motioneras i skogen och på rundbanan.

Mars:
Har blandat lättare snabbjobb med grundträning och fortsätter att träna på ett förtroendeingivande sätt. Kommer öka snabbjobbsdosen successivt framöver.

Februari:
Har provat på rakbanan vid ett flertal tillfällen. Däremellan fortsätter han att få mycket mängdträning. Vi fortsätter med det upplägget kommande månad.

Januari 2022:
En fin häst som för dagen är den av tvååringarna som kommit längst. Tränas precis som de andra, fem dagar i veckan, mycket motion men även något fartlekspass, något som vi kommer att öka på nästa månad.

December:
Grundtränas med mycket motionskörning måndag till fredag och han sköter sig på bästa vis.

November:
Har motionkörts fem gånger i veckan och även hunnit med att leka lite fartlek. Pigg och glad och väldigt lätt att jobba med.

Oktober:
Mysig kille som alltid gör sitt bästa i jobben. Körs fem gånger i vecka ca fem kilometer per gång.

September:
Utom att han fick stå över en vecka i mitten av månaden då vi tog hans vargtänder har han skött inkörningen på ett bra sätt. Joggar med lätthet fyra, fem kilometer fem gånger i veckan.