Tolvmans Saga
2019
             Lome Brage                   Lillerudsblondinen
                                                                      Moe Odin 

Ägare:
Rolf Jonsson, Sala

In i träning 15 oktober 2021
9  0-1-0  35,6    43.900

Oktober:
Var på återbesök i början av månaden och glädjande nog blev hon helt friskförklarad. Har tränat på rejält efter det och var ut på Bergsåker där hon var lite ringrostig och blev sjua. Startar igen redan den 1 november.

September:
Har blivit opererad i halsen och varit konvalescent. Kommer att åter träna igång i början av oktober.

Augusti:
Känns starkare och bättre, men haft lite oflyt i lopp. Blev påkörd på Romme och slutade med att vi blev diskade. Galopperade kort efter start på Hagmyren, men fick med sig ett sjundepris hem. Blir stadigt bättre och jag hoppas vi får utdelning framöver.

Juli:
Hann med tre starter. I den första var det väldigt blött och skitigt vilket inte riktigt var hennes melodi, ändå blev hon sexa. Hoppade sedan bort sig kort efter start på Lindesberg, för att avsluta med att nästan leda hela vägen på Romme där hon blev avslagen kort före mål som tvåa.

Juni:
Känns fin i träning och gjorde även ett bra lopp när hon rekordsänkte och blev sexa på Bollnäs på 35,6. Startar nästa gång de 4 juli på Rättvik.

Maj:
Var så där som sexa på Hagmyren och lät i halsen. Ändrade lite utrustning till starten på Bollnäs vilket slog väl ut. Även om placeringen blev densamma sänkte hon rekordet med 3,5 sekund till 35,6. Siktar på att anmäla den 19 juni.

April:
Gjort två starter och skött sig bra mot tuffa årgångskamrater. I den första var hon femma i lite småtrög stil. I den andra var hon betydligt rappare. Tyvärr galopperade hon 1200 kvar och därefter lät jag henne lunka in i mål som sjua. Visade ändå mycket bättre fartresurser då än i debuten. Siktar på start 19 maj på Hagmyren.

Mars:
Tränar bra men är emellanåt lite väl bakrädd på hemmaplan. Har varit in till banan en gång i början på mars då hon gick 47 full väg. Kommer eventuellt att starta på Romme den 8 april.

Februari:
Har tränat mer och mer på rakbanan vilket hon gör på ett bra vis. Fortsätter mellan rakbanepassen att göra mycket grundträning. Siktar på att debutera henne i början av april och innan dess kommer hon att få gå något banjobb.

Januari 2022:
Har haft en bra träningsmånad. Börjat gå intervaller kontinuerligt på rakbanan, vilket hon gör på ett bra sätt. Fortsätter hon på den inslagna vägen kan hon nog komma ut och starta rätt tidigt på säsongen.

December:
Har fått börja bekanta sig med rakbanan och oavsett om hon tränat där eller på rundbanan gör hon det på ett bra sätt.