Yakumuchkin
2020
             Tobin Kronos                      Chriccan
                                                                      Revenue

Ägare:
Olle Alsén

In i träning 19 juli 2021

Oktober:
Kommit igång efter sin konvalescens med motionskörning. Kommer åt att gå fort i början av november.

September:
Har varit konvalescent hela månaden efter sin operation. Glädjande nog se allt bra ut och han kommer att sättas igång kommande månad.

Augusti:
Gick premielopp på bästa sätt i början av månaden på tiden 31,5. Några dagar efter det åkte han till Mälarkliniken och opererade bort en lös benbit och har resten av månaden varit konvalescent.

Juli:
Haft en riktigt bra månad. Han är kanske den i stallet som utvecklats mest den senaste tiden. Var in till banan och lufsade 34 full väg. Kommer troligtvis att gå premielopp någon gång under kommande månad.

Juni:
Bommade tio dagars träning i slutet av månaden då han drog på sig en hovböld. Men både före och efter det har han tränat bra. Börjar närma sig att åka in till banan för att senare under året glå premielopp.

Maj:
Är inne i en positiv trend och tränar med lätthet tillsammans med sina jämnåriga kamrater på rakbanan. Om vi hittar någon passande dag är det inte omöjligt att han går premielopp i juni.

April:
Är stor och lite tung i kroppen. Än så länge får han springa tillsammans med kallblodskillarna när vi introducerat tvååringarna på rakbanan. Har skött sig riktigt bra där och även när vi har varit upp och visat honom på slingorna i skogen.

Mars:
Inledde månaden med att bli kastrerad. Har efter det mestadels motionkörts, men även gått några lättare snabbjobb, vilka vi kommer att öka på med under april.

Februari:
Tränas tillsammans med de andra tvååringarna fem dagar i veckan. Är lite stor och trög, men gör så gott han kan hela tiden.

Januari 2022:
Motioneras måndag till fredag. Har vuxit en hel del och fick stå över några dagar, men inte värre än att han åter tränas fullt i månadsskiftet.

December:
Hann bara med en veckas träning i början av månaden innan han drabbades av en envis förkylning. Peppar, peppar fullt frisk vid årsskiftet och kommer att sättas igång igen efter nyårshelgen.

November:
Har haft en fantastisk fin utveckling den här månaden. Körs i lag med de andra ettåringarna fem kilometer fem gånger i veckan och han sköter sig på bästa vis.

Oktober:
Varit lite skygg att hantera och vi har tagit det väldigt försiktigt med honom. Mycket tömkörning. Vi satte honom i vagn i slutet av månaden och glädjande nog skötte han sig bra.

September:
Påbörjade inkörningen av honom i mitten av månaden. Vi kommer att sätta honom i vagn inom kort.

Augusti:
Har än så länge gått och haft det bra i hagen.

Juli:
Kom in i träning i mitten av månaden. Började med att ta bort hans vargtänder och framför allt bli kompis med honom. Kommer att börja köras in inom kort.