AKTUELLT
 
 

2020
Januari        
                                                                                                            Förra månaden

15/1
Fyran på V86
Igår hoppas jag vi städar bort 2020:s sämsta dag redan nu. Skitigt, blött och kallt och inga resultat var en riktigt dålig kombination.
Idag tar vi nya tag med Indian Four på Solvalla. Han visade riktigt fin form senast som fyra på Bollnäs. Några tuffa motståndare, men liknande placering kan det bli om han får rätt lopp.

13/1
Tre på lunchen
I morgon åker vi till Romme med Borking, Valzer Jet och Thebidred AS. Borking gjorde ett bra lopp i debuten för oss. Känns bra i jobben. Smyger med och spurtar till slut. Valle hamnade illa till senast, men kändes fin. Tycker han haft lite stolpe ut i de senaste starterna. Kan vi ha lite medstuds i stället kan vi vara bland de tre. Red hoppade sist, men avslutade vasst gången innan. Kan vara en platsluring från ett fint utgångsläge.

11/1
John Wadd
Idag har jag hämtat hem en ny häst till stallet, tvååriga valacken John Wadd. Det ska bli spännande att träna honom.

9/1
Catchdriver
I morgon kör jag fina Basar Tabac hemma på Gävletravet. Basse har väldigt hög kapacitet, men det är nästan ett år sedan han gick ett riktigt lopp. Kör gärna snällt och hoppas han håller sig lugn. Kräver inte vinst, men känner mig aldrig slagen på förhand med Basse.

5/1
Insatser värda ett bättre öde
Kalle hoppade efter 100 meter. Därefter körde jag bara runt med honom, långt bakom fältet. Borking var en trevlig bekantskap. Gjorde ett bra lopp och sänkte sitt rekord med 1,5 sekund till 28,4. Trots det fick han inga pengar i ett hårt gäng. Fyran tog en mersmakande fjärdeplats. Lite surt att det inte blev något hack längre fram, då vi var tvåa kort före mål.

2/1
Tre till Bollnäs
I går var det en mindre bra dag då Nisse inte var som vanligt, utan stannade och var otroligt trött efteråt och vi får kolla honom inom kort. Valle gjorde en bra insats men när vi från vårt fina utgångsläge efter 600 meter låg långt bak var det svårt att göra något, men han gick nytt rekord över distansen och formen är det inget fel på.
I morgon åker vi till Bollnäs med Singö Kalle, Borking och Indian Four. Kalle är väldigt stark, men saknar lite snabbhet i benen. Målet är att han inte galopperar och får ett fint lopp. Borking är ett nyförvärv som vi endast haft en vecka. Han får bedömas på gamla meriter. Jag tar det här loppet som ett test både för mig och för Borking. Fyran har riktigt fin vinterform, men från spår elva måste vi ha mycket tur för att kunna nå en framskjuten placering.

1/1
Inleder året på Solvalla
Idag gör vi 2020:s första starter. Det är Valzer Jet och Maison Plage. Nisse har gått bra från svåra utgångslägen i de senaste starterna utan att få den riktiga utdelningen. Kör jag smart och det löser sig i loppet kan vi överraska och sluta långt fram. Valle har fått några lopp i kroppen och närmar sig formen mer och mer. Perfekt utgångsläge med spår ett och därifrån kan vi vara bland de tre.

 

 
 
Förra sidan