AKTUELLT
 
 

2021
Februari        
                                                                                                     Förra månaden

Mino Tabac söker delägare/ägare. Vill väldigt gärna ha honom kvar🌟. Ett pris om han blir kvar, ett helt annat om han ska flytta😉. Vid intresse hör av er.

27/2
Mot Romme
Idag åker vi på trav med Gordon Mearas, Thebigred As och Mino Tabac. Gordon (Ulf O kör) gör årsdebut. Han har tränat på rejält hemma på gården hela vintern och blivit starkare och starkare. Kan behöva lopp i kroppen då vi kört något banjobb med honom. Red är med i samma lopp. Han har tävlat på bra i vinter. Var fyra senast med krafter kvar i mål. Bägge mina slår ur underläge men vi får se till att överraska. Mino gör alltid sitt bästa. Senast hamnade vi långt bak från start men han gick återigen nytt rekord. Känslan är att han växer om han är med i den främre träffen och med spår två på tillägg och endast två hästar på start hoppas jag att vi kan komma långt fram redan från start. Lyckas vi med det tror jag vi är bland de tre.

23/2
Igår tog Högnäs Baloo en härlig seger. Stort grattis och stort tack till ägare/tränare/ uppfödare Sofia Andersson.
Idag skulle vi åka till Eskilstuna med Jaguar C.Boko och Action Launcher men då banan inte håller på Sundbyholm får vi tävla på Solvalla istället. Både Jaguar och Action kommer från fina insatser. Jaguar var tvåa förra veckan och möter en stor favorit som kan bli svår att slå, men bakom den räknas han tidigt. Action var fyra sist i ett långlopp. Är väldigt pigg och glad för dagen. Siktar på pengar i första hand och blir det bättre så är det bonus.

22/2
Från Balou till Baloo
I lördags gjorde Balou ett bra lopp som femma. Kiara var inte som bäst (hängde töm) då hon tog sista pengarna.
Idag åker jag Sundsvall (Bergsåker) och kör Högnäs Baloo. Han har inlett jämt och bra. Duktig som tvåa sist och en plats bland de tre siktar vi på igen.

20/2
På väg mot Mantorp
I onsdags körde Lukas ett perfekt lopp med Jaguar när dom blev tvåa🌟.Mino travade nytt rekord👍 30,1/2160 när han blev sjua.
Idag tävlar B.B.S.Balou och Kiara C Boko. Balou avslutade bra sist som fyra efter inlett med en kort galopp💪. Är nerstruken till spår två bakom bilen vilket passar bra. Risk för dålig bana vilket han inte riktigt gillar. Med rätt resa kan vi sluta topp tre. Svarta faran Kiara är med inom V75 i ett lopp över kort distans med bilstart. Tyvärr drog vi spår elva i spår lottningen😔. Formen pekar uppåt då hon fått tre lopp i kroppen🌟. Sist gick hon i mål med krafter kvar som trea. Ev dålig bana ska inte påverka henne, däremot har hon varit brunstig i veckan vilket inte är positivt. Får hoppas dom andra kör för fort från början och vi kan komma till slut.

17/2
Norrut
Idag åker vi med två fina hästar till Bergsåker, Jaguar C.Boko och Mino Tabac. Jaguar är med i ett ungdomslopp där Lukas kör honom. Lång distans har han gått bra på tidigare och får han sitt lopp kan han skrälla. Mino blir stadigt bättre och bättre. Lite lurigt utgångsläge med spår fem på tillägg men helt borta är han inte (finns fortfarande andelar till salu i honom🌟👍).
I söndags gjorde Action ett jättebra lopp som fyra. Med lite tidigare lucka hade det kunnat blivit ännu bättre.

14/2
Gammal kompis på lång distans
Kuling fortsätter att leverera fina insatser. Tvåa igår på Åby och 50 000 insprunget.
Idag åker jag till Bollnäs med hederskillen Action Launcher. Ska även köra fina Högnäs Baloo. Action ska vara med i ett lopp över tretusen meter, vilket kan vara alldeles för långt. Då han tränat bra men inte kommit med i lopp en längre tid så testar jag. Baloo är väldigt fartfylld och får ses med outsider chans.

13/2
Kuling på ny turné
För två helger sedan åkte vi med Nordby Kuling till Umeå (duktig trea då). Idag åker vi med honom söderut istället. Till Åby travet utanför Göteborg. Formen är på topp. Spår ett och lång distans passar bra. Möter som vanligt bra motstånd men får vi rätt lopp kan vi skrälla.

10/2
Två i samma lopp
I kväll på Solvalla startar Thebigred As och Maison Plage i samma lopp. Jag kör Red och Lukas kör Nisse. I första hand siktar vi på pengar med bägge två. Red har uppåt form och har gjort det bra i senaste loppen. Nisse har fått lopp i kroppen och kommer var rappare i benen.

7/2
Balou till Romme
I onsdags var Kiara jättefin som trea. Satt fast med gott om krafter kvar i mål. Roligt när hon tar åt sig de tidigare loppen på bästa sätt. I torsdags åkte Pelas Kyrthos hem till ägaren och jag önskar henne lycka till.
Idag startar B.B.S.Balou. Han var fin i årsdebuten, men senast var jag besviken på honom då han gav upp för tidigt. Har tyvärr genom hela karriären varit upp och ner i sina prestationer, men då han fortsätter att träna riktigt bra testar vi igen. Löper han upp till det han gör i träningsjobben slutar han långt fram.

3/2
Svarta faran på Solvalla
Igår var Nisse (Maison Plage) fyra. Fick inte rätta fästet och kan bättre.
Idag startar Kiara C.Boko. Hon har nu fått två lopp i kroppen. Senast var hon väldigt jobbig att hantera när hon var brunstig. Hoppas 15 minus grader⛄ har gjort susen och att vi slipper bråka idag😉. Spår lite väl långt ut(6). Fartmässigt springer dom inte ifrån henne och med rätt resa duger hon bra.

2/2
Nisse startar på hemmaplan
I söndags gjorde Red det bra som fyra.Tappade någon placering när ledaren stannande lite framför. Kuling gjorde återigen en stark insats💪. Kunde inte svara ledningen varvet kvar men spurtade sedan bra in i mål som trea när vi kom loss🌟.
Idag är det Maison Plage som ska ut hemma på lunchen. Formen är på gång och jag siktar på att vara bland de tre.

 

 
  Förra sidan