AKTUELLT
 
 

2021
Oktober        
                                                                                                     Förra månaden

28/10
Spännande debutant
Igår gjorde Jaguar det bra som fyra efter att ha fått chansen allt för sent. Doldis fick stanna hemma då han inte var hundra i halsen. Vi kollade även de som skulle starta idag i halsen. Då både Mino Tabac och Sluggo Tabac hade lite slem i halsen blir dom hemma. Kvar att starta blir fina treåringen Lamborghini C.Boko. Han har tränat bra en längre tid. Från bakspår (10) kör jag snällt för att sedan kunna ha krafter kvar att kunna spurta till slut. Kör även LQ Enja åt Robert Wilhelmsson och Volcan d'Inverne åt familjen Jernqvist vilket ska bli skoj.

27/10
Doldis och Jaguar på Solvalla
I fredags var det en seg kväll. Gordon hängde töm och kunde inte prestera som han brukar. Klondike brände mycket krut i en omstart bakom bilen och när loppet väl kom igång räckte han inte till.
Nya lopp ikväll på Solvalla. Både Doldis och Jaguar C.Boko kommer från segrar i deras senaste starter och formen är bra. Doldis har tyvärr sämst utgångsläget med åtta bakom bilen mot bra motstånd, men det ska bli roligt att se hur han står sig mot det här gänget. Jaguarr startar över 3140a och då gäller det att han håller sig lugn, gör han det och får ett fint smyglopp kan han spurta bra till slut.

22/10
Två till Bollnäs
I går gjorde Mino ett bra lopp när han blev femma på fina 29.0/3140. Tyvärr underpresterade både Insider och Fashion. Får kolla upp dom och se vad som var fel.
I kväll startar Klondike C.Boko och Gordon Mearas. Klondike är med i ett riktigt tufft lopp men vi fick ett fint förstaspår och har han en bra dag tar vi fina pengar. Gordon har även han ett bra spår bakom bilen i spår fyra. Han har varit riktigt bra på slutet och är värd en fullträff och med rätt resa kan den komma idag.

21/10
Tre på hemmaplan
I måndags var det nära, nära när Killer blev tvåa efter att förlorat på målfoto. Kylie blev irriterad på stänk och galopperade efter 750 m och blev diskad.
I dag startar M.T.Insider, Mino Tabac och Fashion Fine Wine. Insider startar i ett lopp över kort distans med voltstart. Tufft motstånd och ett lite snävt andraspår gör att jag i första hand siktar på felfritt lopp och pengar. Mino är ute mot tuffa hästar men distans över 3000 m passar bra. Fashion gick bra senast på Solvalla och även han är gynnad av lång distans.

18/10
Tre blir två
I fredags tog Doldis en härlig seger efter avslutat sylvasst sista 300. Värre med Sluggo som galopperade 75 m från mål i segerstriden. Får ta med oss att han blir bättre och bättre. Startgalopp blev det för Action som reparerade på ett bra sätt sedan och formen är fortsatt bra för hans del. Klondike fick mjölksyra sista biten in mot mål och blev först utan pengar. Kommer vara bättre nästa gång.
Ikväll startar Killer Queen Boko (Linnéa kör) och Kylie C.Boko. Även Beluga Launcher skulle starta men hon blir hemma då hon inte är helt 100 i halsen. Killer vann senast. Även då körde Linnéa. Allt är bra efter den starten. Hon trivs bäst utan rygg och hittar hon till ledningen kan hon vinna igen. Kylie har fått ett fint första spår. Varit lite sämre i de senaste starterna än tidigare i sommar. Känns fin I träning och hittar hon tillbaka till sommarformen är vi bland de tre.

15/10
Full buss till Romme
I onsdags fortsatte Gordon visa fin form som fyra på nytt rekord. Fashion avslutade vasst till femteplats efter han dragits sist 500 m kvar.
I kväll startar Action Launcher, Doldis, Sluggo Tabac och Klondike C.Boko. Alla fyra har haft tur I spårlottningen och har fina utgångslägen. Action gjorde det bra senast och känns fin I träning och jag siktar på nya fina pengar. Doldis kommer mer och mer. Gjorde det bra som trea senast och siktar på att kunna vara bland de tre igen. Sluggo var ut så sent som I måndags var då riktigt bra som tvåa. Gick då felfritt och kan han göra det igen slutar han långt fram även om loppet är tuffare den här gången. Klondike har varit sjuk sen senast han startade. Då var han riktigt bra som tvåa, har han inte tappat formen allt för mycket kan vi vara bland de tre igen.

13/10
Fashion och Gordon på Solvalla
Efter en fin måndagslunch då Jaguar vann och Sluggo blev tvåa åker vi till Stockholm med Gordon Mearas och Fashion Fine Wine. Gordon har en tuff vecka då han var ut så sent som i lördags. Var inte tom i mål då som trea från rygg ledaren. Möter tufft motstånd ikväll men från ett fint andraspår kan vi ta fina pengar. Linnéa kör sin egen Fashion från ett fint andraspår över lång distans vilket passar bra. Blivit lite långt mellan starterna på slutet men är han på topp kan han vara bland de tre.

11/10
Lunchtrav på Hagmyren
I lördags var Gordon bra som trea, även Mino gjorde ett fint lopp som femma på nytt rekord.
Idag startar Sluggo Tabac och Jaguar C.Boko i Hudiksvall. Sluggo har tränat på bra sen senaste starten dådet blev galopp. Det gäller i första hand köra felfritt och fixar vi det kan det räcka långt. Jaguar har haft ett litet tävlingsuppehåll efter att ha tävlat på bra en längre tid. Har fått ett perfekt förstaspår och därifrån får vi ett fint lopp och då borde vi kunna vara bland de tre.

9/10
Lördag kväll i Sundsvall
Igår var Kylie först utan pengar på Romme. Fattas fortfarande lite till toppform.
I kväll på Bergsåker startar Gordon Mearas och Mino Tabac. Gordon har tävlat jämt och stabilt en längre tid utan att ha haft den rätta turen med sig. Spår ett över lång distans i ett litet fält ökar våra chanser att vara långt fram. Mino gör alltid sitt bästa I loppen. Från spår åtta på tillägg måste vi ha lite flyt, får vi det tar han fina pengar.

8/10
Kylie på Romme
I tisdags var jag nöjd med både Action som blev fyra och Doldis som blev trea. Idag startar Kylie C.Boko. Senast var hon lite seg och behövde den genomköraren. Kommer vara rappare ikväll och med rätt lopp är vi bland de tre.

5/10
Gammal och ung på Gävle
I lördags gjorde Killer Queen Boko det jättebra när hon ledde från start till mål på Romme.
Ikväll startar Action Launcher och Doldis på hemmaplan. Action har tränat på rejält sedan senast han startade men behöver troligen lopp i kroppen. Doldis var ute i ett tufft lopp senast. Möter ett litet men bra fält även nu. Spår ett passar bra och med rätt lopp är vi bland de tre.

2/10
Täta starter
I onsdags kändes KylieKylie fin men var lite seg. Behövde loppet och kommer vara bättre i nästa start.
Ikväll på Romme startar Killer Queen Boko med Linnéa i vagnen. Dom var ut så sent som i måndags och gjorde det bra som trea. Normalt borde Killer mått bra av det loppet då hon inte hade startat på två månader och bli lite bättre till ikväll.

 

 
  Förra sidan