AKTUELLT
 
 

2021
November        
                                                                                                     Förra månaden

30/11
Lunchtrav i Bollnäs
I söndags gjorde Gordon det jättebra som tvåa i ett tufft gäng.
Idag startar Nordby Elde och Action Launcher. Elde gjorde comeback senast efter några tävlingsfria månader. Gjorde det bra som femma då. Borde vara snäppet vassare idag och trots ett trist elfte spår kan vi vara bland de tre. Action är en riktig hedershäst. Har i år hoppat nån gång bakom bilen men normalt sett ska han trava iväg idag. Formen är lite svårbedömd och i första hand siktar vi på fina pengar.

28/11
All time high
När Ivar blev fyra i tisdags passerade stallet det gamla rekordet på 1847900, nu gasar vi på, så vi kommer över två miljoner innan året tar slut😁.
Idag på Bergsåker startar Gordon Mearas. Dragit ett passande första spår och därifrån får vi ett fint lopp och kan vara bland de tre.

26/11
Spännande nyförvärv
I förrgår anlände högkapabla Basar Tabac till stallet. Var ett tag sedan han startade men då visade han väldigt fina fart resurser.
Igår har jag hämtat hem tre spännande ettåringar. Hingstarna Mago Launcher och Classique Launcher Launcher samt stoet Infinity Launcher. Stort tack till Launcher AB som låter oss ta hand om dem.

24/11
Finfin gårdagskväll
Mino gjorde ett grymt lopp då han trots dödens tuggade ner favoriten sista biten och vann säkert, på nya fina rekordet 27.5/2140a. Snyggt körd av Hanna Forslin och lika bra jobb av skötare Moa Ninsved. Stort grattis till ägaregänget i Easykb. Finns fortfarande andelar till salu i honom, bara höra av sig till mig vid intresse. Både Lambo och Ivar gick bra som trea respektive fyra. Även Crunchy gick bra i kvalet på 21.7.

22/11
Fyrling ut på hemmaplan
I fredags gjorde Elde en bra comeback som femma. Hade kunnat blivit ännu bättre utan strul i sista sväng. Doldis fick inga pengar men gjorde en bra prestation när han fick gå I dödens hela vägen i högt tempo. Kämpade ändå hela vägen in mot mål. Även Kylie kämpade hela vägen när hon blev trea trots att aktionen inte flöt till hundra procent.
I kväll startar Lamborghini C.Boko, Mino Tabac, Ivar Pace och Crunchy kvalar. Lamborghini har bra fart för klassen. Han galopperade senast och idag ska han till och börja med gå felfritt, gör han det tar han fina pengar. Mino är med i ett ungdomslopp,kör gör duktiga Hanna Forslin. Mino var struken senast när han var lite slemmig i halsen. I loppet innan dess var han riktigt bra. Har han inte tappat allt för mycket av formen kan han, trots hårt motstånd, vara bland de tre. Ivar blev kastrerade efter senaste starten i somras. Har blivit lugnare att jobba med efter det ock känns fin i träning. Från åttonde spår får vi smyga med och förhoppningsvis få lucka till slut.

19/11
Tre ut på Romme
Igår gjorde både Fashion och Balou bra lopp även om placeringarna sexa respektive femma kunde varit bättre.
Ikväll startar Nordby Elde, Doldis och Kylie C.Boko. Elde har haft några månaders tävlingspaus. Från spår ett över lång distans smyger vi med och kör till slut. Doldis var bra som trea förra veckan. Möter tufft motstånd men den ska bli spännande att se hur han står sig gentemot konkurrenterna. Avslutar kvällen med Kylie. Hon känns uppåt igen efter haft lite sämre form tidigare i höst. Står bra inne i loppet och jag hoppas vi kan vara långt fram.

18/11
Lunchtrav i Bollnäs
I lördags gjorde Kylie en bra insats i skymundan som sjua.
Idag startar Fashion Fine Wine och B.B.S.Balou. Fashion var inte som bäst senast. Har tränat på bra efter det och vi sunda vätskor passar spår tre över lång distans bra. Balou satt fast med vinnarkrafter? förra veckan. Lite tråkigt elfte spår men löser det sig bra under vägen kan vi sluta långt fram. Kör även Reime Blesa åt Anders Högberg.

13/11
Lördagkväll på hemmaplan
Igår hoppade Lamborghini direkt i starten. Kändes sedan fin när han väl ställde sig och tog sista pengen. Jaguar har gjort idel bra insatser i ett halvår men igår hade han en dålig dag och blev oplacerad vilket var extra surt då jag fick köra som jag ville i ledningen.
Ikväll startar Kylie C.Boko. Hon var väldigt fin i somras men haft lite sämre form under hösten. Känns fin i träning men vill se att hon presterar i lopp igen. Kör även Erika Åhsblom fina Rickard Tabac i det första loppet.

12/11
Nytt lunchtrav
Igår avslutade Doldis finfint till en tredjeplats. Balou0 hamnade tyvärr i en fördagen dålig rygg och gick i mål med krafter kvar som först utan pengar. Olle blev lite spänd kort efter start och galopperade in i första sväng och blev diskad.
Idag på Solvalla startar bröderna Lamborghini C.Boko och Jaguar C.Boko. Lambo spurtade bra som fyra senaste i sin debut. Fortsätter träna på bra efter det. Lite tuffar emot idag men med rätt lopp spurtar han förbi många till slut. Jaguar har haft ett fint år. Senast satt vi fast I mål med gott om krafter kvar som fyra. Även om vi är lite långt ut på vingen, så hopas jag komma ner på innerspår. Oavsett om vi når ledningen eller om han får ett rygglopp tror jag vi kan sluta långt fram.

11/11
Lunchtrav på Bergsåker
I dag åker vi till Sundsvall med Doldis, B.B.S.Balou och Tolvmans Olle. Doldis var duktig senast när han tog en snygg seger på Romme. Blev tyvärr lite krasslig efter det och jag var tvungen att stryka honom inför en tilltänkt start på Solvalla. Alltid svårt att veta hur mycket formen påverkats av det. Balou har haft en liten tävlingspaus. Känns fin I träning och har ett bra läge (spår tre). Avslutar med att debutera fina treåringen Tolvmans Olle. Han har tränat på bra hela tiden sedan han kom till oss i somras, men som vanligt i debuten är det viktigaste att han travar och sköter sig.

7/11
Killer struken
I fredags satt Jaguar fast med vinnarkrafter kvar i mål som femma. Var inte långt ifrån att luckan kom 200 kvar men tyvärr blev det aldrig närmare än nära.
Idag skulle Killer Queen Boko startat på Eskilstuna men då hon inte var 100 i halsen i fredags får hon vara hemma.

5/11
Jaguar på Bollnäs
I kväll startar Jaguar C.Boko. Han var duktig som fyra efter sen lucka förra onsdagen på Sollvalla. Känns fortsatt fin efter det. Har ett snävt fjärdespår i volten men han brukar trava iväg snabbt från de flesta spåren. Med rätt lopp kan vi vara långt fram.

 

 
  Förra sidan