ÅRET SOM GICK 

                                    2017
                                   All time high

2017 var ett härligt och framgångsrikt år för stall Alsén. Stallet har tagit 29 segrar och kört in 1 833 245. Målet var att köra in 2 miljoner och det var inte så långt ifrån att vi nådde dit. Får göra det under 2018 i stället. Även som kusk har jag haft mitt bästa år då jag tagit 25 segrar och kört in drygt 1,6 miljoner.

Några guldkorn från 2017:

  • Årets absoluta höjdpunkt var Insiders V75 vinst på hemmaplan i maj inför storpublik. På fantomtiden 10,7.
    Han har haft ett fint år. Ändå tycker jag att det fortfaranade finns mycket ogjort på banorna för honom. Är säker på att han inte vunnit sitt sista V75 lopp.

  • Alla stallets 29 vinster spridda på 15 olika hästar: Action (2), Enzo Boko, Quiet Please (2), Royal Entertainer (2), Tin Gnist (2), Kos E. Trollet, Nordby Kuling (2), Thebigred As (4), Imperial Tooma (2), Maison Plage, Järvsö Elviz (2), M.T.Insider (3), Dark Surprise, M.R.Hungry Eyes (3) och Indian Four.

  • Alla hästar i startbar ålder kom till start. Av dem var det endast två som inte lyckades vara bland de tre.

  • Köpet av Tin Gnist från Norge där vi fick ett flertal nya ägare till stallet. Glädjande nog har han inlett lovande och bland annat satt banrekord på Gävle.

  • En härlig V75-sommardag på Hagmyren vann Nordby Kuling. Det jag minns bäst från den dagen var två knappa förluster i ett lördagslopp med Thebigred As och inom V75 med Maison Plage.

  •  En härlig upplevelse var när M.T.Insider var med i Sweden Cup under elitloppshelgen, även om resultatet inte blev det bästa den dagen.

  • Alla som hjälper oss att nå framgångar hästägare, anställda nära och kära med flera. Ingen nämnd ingen glömd

Under 2018 är målet att fortsätta att hålla en jämn och hög standard, där vi kan nå maximalt resultat med varje häst. Som jag tidigare nämnde är målet att passera 2 miljonersstrecket och gärna mer. Och att synas och vinna så mycket som möjligt på V75 och andra större sammanhang.

 

2016